1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2018 13:12

Έκοψε την πίτα του ο «Κόροιβος» Μεγάρων

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην κλειστή αίθουσα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Megara Sports Club (Βυζαντίου 35), ο Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του μοιράζοντας πολλά δώρα στους πολυπληθείς αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Γιάννα Ρήγα όπου ευχήθηκαν στους μικρούς αθλητές/αθλήτριες, στο γυναικείο τμήμα του Συλλόγου , καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του Βύζαντα κ. Ιερόθεος Μαργέτης και το μέλος του Δ.Σ του Βύζαντα κ. Θωμάς Βαλτάς.Ο Σύλλογος τίμησε με την απονομή αναμνηστικών πλακετών τους χορηγούς του και πιο συγκεκριμένα τους: 
  • Κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο
  • Οικογένεια Φ. Παπαμιχάλη
  • Οικογένεια Ι. Ζάλη
  • Κύριο Χρήστο Σακκά

Δωροθέτες της εκδήλωσης ήταν ο Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» και η οικογένεια Φ. Παπαμιχάλη την οποία ο Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» ευχαριστεί ιδιαίτερα.

 

 Πηγη: Αpopsinews

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ