1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2017 13:56

΄Αλμα δεύτερης θέσης για την Ένωση Ιλίου

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Ένωσης Ιλίου η οποία μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε 3-0 του Θρίαμβοι Χαϊδαρίου στο ντέρμπι της 7η αγωνιστικής της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Αγωνιστικά, οι παίκτριες της Βάσω Νικούλη μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, με μεγάλη αποφασιστικότητα, πάθος, είχαν πιεστικό σέρβις, δημιούργησαν πρόβλημα στην υποδοχή και στην επιθετική ανάπτυξη των φιλοξενούμενων και πήραν τα δύο πρώτα σετ με 25-19, 25-13.

Στο τρίτο σετ το παιχνίδι ήταν θρίλερ, με την ομάδα του Χαϊδαρίου να ανεβάζει αισθητά την απόδοση της και να κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για να πάρει το σετ, ώστε να μειώσει τη διαφορά.

Οι νεοφώτιστες γηπεδούχες όμως ήταν αυτές που με πιο καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και λιγότερα λάθη, επικράτησαν στις λεπτομέρειες με 25-23 και κατάφεραν με 3-0 να εξασφαλίσουν το πέμπτο τρίποντο σε επτά ματς που της έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (15), πέντε πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο και αήττητο Απολλώνιο (20). Από την άλλη ο Θρίαμβος που ήταν κατώτερος από προηγούμενα παιχνίδια, υποχώρησε στην πέμπτη θέση με 13 πόντους.


Τα σετ: 25-19, 25-13, 25-23


Ενωση Ιλίου (Νικούλη): Μπουτα, Πετρούλάκη, Δικάρου, Ντασιώτη, Χατζάκη, Καλιαφεντάκη, Καραγιαννίδη (λ)

Θρίαμβος Χαϊδαρίου (Καραγιάννης): Γκότση, Θεοχάρη, Βογιατζόγλου, Σταμάτη, Θεοδωράκη, Θεοδωρίδου (λ), Στρατίκη, Δριβαλιάρη, Μονάχου, Κρύτσαλλη





Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ