1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2013 13:40

Νίκη του Κόροιβου επί του Απόλλωνα και πρόκριση στον τελικό

Μεγάλη νίκη και πρόκριση στον τελικό των play off του πρωταθλήματος Α΄Ανδρών της ΕΣΠΕΠ πέτυχε την Κυριακή ο Κόροιβος στην Πάτρα. Έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα ο Κόροιβος επικράτησε του Απόλλωνα με 3-1 σετ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν νωθρά τον αγώνα και βρέθηκαν να χάνουν με 7-3. Με καλό σέρβις όμως προηγήθηκαν με 10-8. Ο Απόλλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει 17-17 αλλά ο Κόροιβος διαμόρφωσε το 24-22 και το τελικό 26-24. Στο δεύτερο σετ κι ενώ ο Κόροιβος έχανε με 14-8 αποβλήθηκε ο Νίκος Αριστόπουλος με κόκκινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας προς τον πρώτο διαιτητή του αγώνα και τη θέση του πήρε ο Γιάννης Ασημακόπουλος.

Οι παίκτες του Ανδρέα Γκρουμούσα πείσμωσαν και πέτυχαν μια τεράστια ανατροπή κερδίζοντας 25-22. Στο τρίτο σετ επανήλθε ο Αριστόπουλος αλλά τα λάθη σε κρίσιμα σημεία στοίχησαν στον Κόροιβο και ηττήθηκε με 25-21. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ ο Κόροιβος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Απόλλωνα και κέρδισε πολύ άνετα με 25-14. Έτσι η ομάδα της Αμαλιάδας πήρε το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό των play off όπου θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο στην Καλαμάτα την ομώνυμη ομάδα.
 
Τα σετ: 24-26, 22-25, 25-21, 14-25
 
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Παπαδόπουλος): Χασάπης, Μπακούνης, Κοσμάς, Δασκαλόπουλος, Μητρογιάννης, Ζωντανός, Γιαννόπουλος(λ), Βαλουξής, Θεοδωράκης, Παπαδόπουλος, Καρανικολής
 
ΚΟΡΟΙΒΟΣ  (Γκρουμούσας): Τσερεγκούνης, Αριστόπουλος, Παναγιωτάρας Φ., Παναγιωτάρας Σ., Βελιχάι, Αναγνώπουλος, Μιχόπουλος(λ), Ασημακόπουλος, Μπίκος, Παρασκευόπουλος Ορ., Στεργιώτης, Παρασκευόπουλος Μ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ