1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2017 22:48

ΕΣΠΕΚΕΛ: Προβληματισμός στον ΑΟ Σουφλαρίων

Προβληματισμός υπάρχει στον ΑΟ Σουφλαρίων για την ήττα με 1-3 από την ομάδα του Φιλαθλητικού Αμπελώνα για την Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ.

Χαρακτηριστικά ο σύλλογος αναφέρει για την ήττα από την γειτονική ομάδα του Αμπελώνα:

«Το Σάββατο 4/11 η ομάδα των γυναικών μας γνώρισε την ήττα με 1-3 από την ομάδα του Φιλαθλητικού Αμπελώνα.

Η ομάδα παρουσίασε διακυμάνσεις στην απόδοσή της και πάλι. Αρχικά προηγήθηκε με 1-0 (25 - 21) μετά από πολύ καλή εμφάνιση, όμως στο 2ο σετ είχαμε πάλι σοβαρά προβλήματα με αποτέλεσμα η ομάδα του Αμπελώνα να πάρει το σετ με 17 - 25 και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 3ο σετ η απόδοση ανέβηκε και ή ομάδα μας πάλεψε μέχρι το τέλος πηγαίνοντας πόντο πόντο , όμως καθοριστικά λάθη έδωσαν το σετ με 23 - 25 στην ομάδα του Αμπελώνα και έτσι έγινε το 1-2

Στο 3ο σετ η ομάδα δεν "μπήκε" στο γήπεδο , με αποτέλεσμα η ομάδα του Αμπελώνα να πάρει και το σετ και τον αγώνα με 1-3.

Η απόδοση της ομάδας προβληματίζει, γιατί διοίκηση και προπονητής πιστεύουν ότι δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα της ομάδας. Θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουν περισσότερο για να βελτιωθεί η εικόνα.

Επόμενο δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο 11/11 στην Νεάπολη με Φιλαθλητικό Λάρισας.»

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Street Volley στη Λάρισα
    Με επιτυχία τελείωσε το Street Volley που διοργανώθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας σε συνεργασία της ΕΣΠΕΚΕΛ με τον Δήμο Λαρισαίων, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τα αθλητικά σωματεία της πόλης.
  • Δυνατό τουρνουά γυναικών στην Λάρισα

    Σημανττικό τουρνουά προετοιμασίας διοργανώνει το τριημέρο 21-23/9 στην πόλη της Λάρισας, ο πρωτοπόρος ΑΟ Σουφλαρίων που αγωνίζεται στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ.. Στο τουρνουά θα πάρουν και οι κορυφαίες ομάδες του νομού όπως ο  Αμπελώνας, η ΑΕ Λάρισας και ο Απολλώνος ενω οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση για το τουρνουά αναφέρει

  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Στην οκτάδα οι παγκορασίδες του ΑΟ Σουφλαρίων
    Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Παγκορασίδων Α του ΑΟ Σουφλαρίων επικρατώντας της Αθλεσης με 0 - 3 στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου και πήρε την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ.
  • Βήμα παραμονής για τον ΑΟ Σουφλαρίων
    Σημαντική νίκη για την παραμονή στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΚΕΛ, έκανε η ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων που επικράτησε 3-0 του Φιλαθλητικού Τρικάλων. Μαλιστα ο σύλλογος αναφέρει με ανάρτηση του στο f/b:
  • Για την δεύτερη νίκη ο ΑΟ Σουφλαρίων
    Την δεύτερη σερί νίκη της στην Β’ φάση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ κορασίδων στοχεύει ο ΑΟ Σουφλαρίων, καθώς το Σάββατο υποδέχεται εντός έδρας τον Τύρναβο (16.30).



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ