1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-10-2017 18:04

Νίκη του Απόλλωνα στο κύπελλο

Σε μία μάλλον εύκολη αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ τα κορίτσια του Απόλλωνα νίκησαν την φιλότιμη και φιλόδοξη νέα ομάδα της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης με σκορ 3-0 (25-21, 25-19, 25-19) και πήραν το εισιτήριο για τον 2ο γύρο .
Η ομάδα του Παύλου Μαναριώτη παρατάχθηκε με τις Μαναριώτη, Λαλιώτη, Παπουτσάκη, Θεολόγου, Μαβιλίδη και Χριστίδου ενώ στη θέση λίμπερο αγωνίστηκε η Βλάχου.
Στο 1ο σετ ο Απόλλωνας προσπάθησε να βρεί τα πατήματα του αντιδρώντας όμως με λάθη στην υποδοχή και επίθεση. Τα 6 χαμένα σερβίς συμπλήρωσαν την μέτρια απόδοση μίας ομάδας που προσπαθεί να αποκτήσει ομοιογένεια με πολλές νέες παίκτριες στη σύνθεση. Η διαφορά των δύο ομάδων παρα ταύτα ήταν μεγάλη και οι μπλε πήραν το σετ.

Βελτίωση στο 2ο με καλή λειτουργία στην υποδοχή, αλλά υστέρηση αρχικά στο μπλόκ. Ο Απόλλωνας αντέδρασε, ανέβηκε στο φιλέ και το 2ο σετ τελείωσε με σκορ 25-19.
Στο 3ο σετ η επιμονή των μπλέ και οι αλλαγές βελτίωσαν ακόμα περισσότερο τη λειτουργία της ομάδας που παιχνίδι με παιχνίδι αποκτά περισσότερη ομοιογένεια. Η Αργυρού πήρε ενα σερί 5 πόντων με εξαιρετικό σερβις, η Παπουτσάκη ανέβηκε στο φιλέ (αγωνίστηκε με πυρετό) οι Βλαβιανού, Συμεωνίδη και Κελεπούρη είχαν θετικές παρουσίες και ο αγώνας τελείωσε γρήγορα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να παίρνει αρκετή αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Π.Μαναριώτης): Μαναριώτη, Λαλιώτη, Παπουτσάκη, Θεολόγου, Μαβιλίδη, Χριστίδου, Βλάχου (λ), Συμεωνίδη, Αργυρού, Βλαβιανού, Κελεπούρη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ