1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-07-2017 15:07

Ομαδική ανανέωση στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης

Η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με 14 αθλήτριες που θα αποτελέσουν την βάση της ομάδας και τη νέα περίοδο.
Το Δ.Σ. του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινωνει τις αθλήτριες Φουντουλίδη Ρεγγίνα, Φακινου Γιάννα, Εμμανουήλ Ειρήνη, Βέργου, Ηλιάνα, Καραμούζα Βασιλική, Σούρπη Φαίδρα, Μπέλση Ειρήνη, Συμεωνίδου Όλγα, Τσίτου Χριστίνα, Μουτάφη Αθηνά, Θύμη Τίνα, Μουρελάτου Ανδριάνα, Τζώρτζη Αναστασία, Κοχλιού Κατερίνα, που θα αγωνιστούν στον σύλλογό μας και τη φετινή χρονιά. Ευχόμαστε στις αθλήτριές του γυναικείου τμήματος αλλά και στα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα υγεία αλλά και μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Επίσης να ευχαριστήσουμε την αθλήτρια Φακίνου Μαρία, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα του τμήματος, αλλά θα είναι δίπλα στην ομάδα βοηθώντας με τον τρόπο της την προσπάθεια των συναθλητριών της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ