1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-07-2017 19:29

Μπαράζ μεταγραφών στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

Ούτε μία, ούτε δύο αλλα... πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου ανακοινώνει τις παρακάτω μεταγραφές για την συμπλήρωση του ρόστερ του γυναίκειου τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η Καντούρη Χρύσα, ερχόμενη από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, θα ενισχύσει την ομάδα στο κέντρο με την πολύχρονη εμπειρία της και το πάθος που τη διακρίνει

Ακόμη μία κεντρικός αποκτήθηκε από τον ΕΟΣ. Ο λόγος για την έμπειρη αθλήτρια, Δημητριάδου Χρύσα, η οποία συμφώνησε και αυτή με την Αναγέννηση ερχόμενη από την ομάδα του ΕΟΣ.

Η Όλγα Βουτσά, λίμπερο από το Πειραματικό, έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα του Ρυσίου στην αμυντική ζώνη με την εμπειρία της.

Η νεαρή Ανασίδου Σοφία αποκτήθηκε από τον Αριστοτέλη Επανωμής για τη θέση της ακραίας, έχοντας να προσφέρει πολλά για το μέλλον της ομάδας.

Τελευταία μεταγραφή αποτελεί η Κουτούπα Αναστασία από την Α.Ε.Ν Αγίας Τριάδος. Η Αναστασία, μικρή και αυτή σε ηλικία, είναι δύναμη σε κάθε της ομάδα που προ υπήρξε και σίγουρα έχει να δώσει πολλά στο σύλλογο ,και στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Η διοίκηση και το προπονητικό team της Αναγέννησης, εύχεται στις παραπάνω αθλήτριες, καλή αγωνιστική και προσωπική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ