1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-07-2017 16:34

Το... come back της Βλότσου στα Σουφλάρια

Την επιστροφή της κεντρικής - διαγώνιας Βένιας Βλότσου ανακοίνωσε ο ΑΟ Σουφλαρίων. Ο Βλότσου βρισκόταν στα Γιάννενα λόγω σπουδών και αγωνίστηκε στην Α2 με ομάδες τις περιοχής.
Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της Βένιας Βλότσου και την ένταξη της στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.
Η Βένια γέννημα θρέμμα του συλλόγου είχε σημαντικό μερίδιο στις επιτυχίες του συλλόγου μέχρι την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο (Φυσικό Ιωαννίνων). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στα Γιάννενα αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία με ομάδες των Ιωαννίνων.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών και την επιστροφή της στη Λάρισα εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας, δίνοντας με την παρουσία της σημαντική βοήθεια για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Η Βένια αγωνίζεται στις θέσεις της κεντρικού και της διαγωνίου.

Καλωσορίζουμε τη Βένια στην οικογένεια του συλλόγου, αν και πάντα ανήκε,και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες προσωπικές και αθλητικές».

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Street Volley στη Λάρισα
    Με επιτυχία τελείωσε το Street Volley που διοργανώθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας σε συνεργασία της ΕΣΠΕΚΕΛ με τον Δήμο Λαρισαίων, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τα αθλητικά σωματεία της πόλης.
  • Δυνατό τουρνουά γυναικών στην Λάρισα

    Σημανττικό τουρνουά προετοιμασίας διοργανώνει το τριημέρο 21-23/9 στην πόλη της Λάρισας, ο πρωτοπόρος ΑΟ Σουφλαρίων που αγωνίζεται στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ.. Στο τουρνουά θα πάρουν και οι κορυφαίες ομάδες του νομού όπως ο  Αμπελώνας, η ΑΕ Λάρισας και ο Απολλώνος ενω οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση για το τουρνουά αναφέρει

  • ΕΣΠΕΚΕΛ: Στην οκτάδα οι παγκορασίδες του ΑΟ Σουφλαρίων
    Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Παγκορασίδων Α του ΑΟ Σουφλαρίων επικρατώντας της Αθλεσης με 0 - 3 στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου και πήρε την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ.
  • Βήμα παραμονής για τον ΑΟ Σουφλαρίων
    Σημαντική νίκη για την παραμονή στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΚΕΛ, έκανε η ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων που επικράτησε 3-0 του Φιλαθλητικού Τρικάλων. Μαλιστα ο σύλλογος αναφέρει με ανάρτηση του στο f/b:
  • Για την δεύτερη νίκη ο ΑΟ Σουφλαρίων
    Την δεύτερη σερί νίκη της στην Β’ φάση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ κορασίδων στοχεύει ο ΑΟ Σουφλαρίων, καθώς το Σάββατο υποδέχεται εντός έδρας τον Τύρναβο (16.30).



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ