1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2017 12:39

H ΦΕΙ των αριστούχων

Η ΦΕ Ιωαννίνων είδε τρεις απο τους αθλητές της, να βρίσκονται μεταξύ των πρώτων στις επιδόσεις των πανελλήνιων εξετάσεων. Συγκεκριμένα... ρεκόρ έκανε ο Βαγγέλης καλογήρου, ενώ οι Αννα Νούγια και Μαρία Τσουβέλη τα πήγαν επίσης πολύ καλά.
Η ανακοίνωση

Η παράδοση που θέλει τους αθλητές της Φ.Ε.Ιωαννίνων να διαπρέπουν στις Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις , όχι μόνον συνεχίστηκε αλλά και τους τοποθέτησε ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων.

Έτσι ο αθλητής της ανδρικής μας ομάδος Βαγγέλης Καλογήρου , έσπασε τα κοντέρ , σταματώντας στις 19350 μονάδες !!! με επιδόσεις στα μαθήματα της θετικής κατεύθυνσης, δηλαδή Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Βιολογία αντιστοίχως 19,6 - 19,9 - 19,5 και 20,0 !!! οι οποίες σπάνε τα ρεκόρ προηγούμενων υψηλότατων επιδόσεων των αθλητών της και τον τοποθετούν ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων σε όλη την επικράτεια .

Από κοντά και η αθλήτριά μας Νούγια Άννα που άγγιξε τις 18500 μονάδες , όπως και η Τσουβέλη Μαρία που πλησίασε τις 17000 μονάδες.

Ο Πρόεδρος και τα τα μέλη του Δ.Σ. της Φ.Ε.Ι. , οι προπονητές και οι συναθλητές τους , εύχονται στους διαγωνισθέντες να συνεχίζουν να διαπρέπουν μαθητικά και αθλητικά , κάνοντάς μας πάντοτε υπερήφανους .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ