1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-06-2017 11:08

Θρύλοι του βόλεϊ στη γιορτή του Αγίου Στεφάνου

Την Κυριακή 25/06 πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, από τον δήμο Διονύσου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην πρώτη τοπική κατηγορία.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τουρνουά μίνι-βόλεϊ των ακαδημιών του συλλόγου και «έκλεισε» με ένα συναρπαστικό αγώνα μεταξύ κορυφαίων αθλητών του ελληνικού βόλεϊ και της γυναικείας ομάδας.

Φιλοξενήθηκαν και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό οι παρακάτω βετεράνοι-θρύλοι: Γιώργος Ντράγκοβιτς, Σωτήρης Αμαριανάκης, Βασίλης Μηνούδης, Επίσης, συμμετείχαν και βραβεύθηκαν οι Γιάννης Φάκας, Γιώργος Ουτζής και Μαρία Μαγγίνα.

Στην βράβευση παραβρέθηκαν: η κ. Αναστασία Στασινοπούλου-αντιδήμαρχος, η κ. Καλλιόπη Ταουξή- αντιδήμαρχος, ο κ. Στέλιος Κοροβέσης-περιφερειακός σύμβουλος, ο κ. Χρήστος Σύλλας-πρόεδρος ΚΕΠ ΕΟΠΕ & Γ. Γραμματέας ΕΣΠΑΑΑ, ο κ. Περικλής Μπακοδήμος-Γ.Διευθυντής ΕΟΠΕ, ο κ. Μιχαήλ Κασαπάκης-πρόεδρος κοινότητας Αγ. Στεφάνου, η κ. Χρυσούλα Ντούντα-Δημ. Σύμβουλος,κ.α.

«Όλοι εμείς στον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους σπουδαίους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Απέδειξαν ότι 30 χρόνια μετά την κορυφαία επιτυχία τους στην Γάνδη, στέκονται αρωγοί στην ανάπτυξη και εξέλιξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Διονύσου κ. Διονύση Ζαμάνη και το δημοτικό συμβούλιο για την πρωτοβουλία και την στήριξή τους, καθώς και τον επικεφαλής του γραφείου τύπου του δήμου κ. Ηλία Κουρκούτα για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης» συμπληρωνει ο Αγιος Στέφανος.

13.JPG31.JPG45.JPG16.JPG19.JPG29.JPG002.jpg44.JPG001.JPG28.JPG

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ