1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2013 00:37

Ο Μακεδονικός 3-2 τον Νέστωρα και επιστροφή στην Α2! (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/MEN/2012-13/nestor-makedon folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/MEN/2012-13/nestor-makedon/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο Μακεδονικός του Φρέντι Μπρουκς έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη σειρά των αγώνων πλέι οφ με τον Νέστωρα και κατέκτησε το πρωτάθλημα Α΄Ανδρών της ΕΠΕΣΘ. Με νίκη 3-2 στον τρίτο αγώνα στην έδρα του Νέστωρα έκανε τη μεγάλη ανατροπή και με νίκες 2-1 πήρε την άνοδο για την Α2. Ο Μακεδονικός επιστρέφει στην Α2 Ανδρών μετά από 7 χρόνια καθώς με το τέλος της σεζόν 2005-06 υποβιβάστηγκε στην Α΄κατηγορία της ΕΠΕΣΘ. Ο Φρέντι Μπρουκς δήλωσε στο volleynews.gr μετά την επιτυχία της ομάδας του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον στόχο της ανόδου. Αν και παίζαμε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στον καθοριστικό τρίτο τελικό. Είχαμε επιμονή και υπομονή και ειδικά μετά το 4ο σετ είχαμε καλή τακτική και ψυχραιμία. Πιέσαμε τον αντίπαλο μας με το σερβίς και εκμεταλευτήκαμε το μπλοκ μας. Απόψε γιορτάζουμε και από αύριο θα πρέπει να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν».

Στο ασφυκτικά γεμάτο γυμναστήριο της Νεάπολης οι θεατές απόλαυσαν έναν τελικό με πολλές συγκινήσεις και τον γηπεδούχο Νέστωρα να προηγείται 1-0 και 2-1. Η ομάδα της Νεάπολης κατάφερε να ισοφαρίσει και τις δύο φορές και στο τάι μπρέικ πήρε από την αρχή σημαντικό προβάδισμα (6-1) για να φτάσει στη νίκη και τον τίτλο. Ο Νέστωρας, μάλιστα, έχασε στα μισά του πέμπτου σετ (4-8) τον πασαδόρο του Μιχάλη Μητρόπουλο, που αποχώρησε με διάστρεμμα. Ο Μακεδονικός επανέρχεται στις εθνικές κατηγορίες μετά από απουσία τριών χρόνων, ενώ για τον Φρέντι Μπρουκς ήταν ο πρώτος του τίτλος ως προπονητής. Οι δύο ομάδες έχουν ένα ακόμη ραντεβού φέτος, στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών της ΕΠΕΣΘ.
Τα σετ: 25-21, 23-25, 25-19, 15-25, 09-15
ΝEΣΤΩΡ (Παπαδόπουλος, Κακάλας): Προύσαλης, Διαμαντίδης, Αποστόλου, Τερζής, Καλούδης, Αντωνιάδης (λ) - Μπάλλος, Γεροβασιλείου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Μπρουκς): Αλμαλής, Τσιομπάνης, Αγγουράς, Δάνας, Οσσας, Ντίαζ, Καλεντέρογλου (λ) - Τσιρέλης (λ), Σαρακινός, Γκουδελόπουλος, Κουτρούτσιος, Παπαζαχαρίας.
 
ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Μακεδονικός
2. Νέστωρ
3. ΠΟ Μουδανιών
4. Ναύαρχος Βότσης
5. Επίκουρος Πολίχνης
6. Παναθλητικός Συκεών
7. ΑΕΝ Αγίας Τριάδος
8. ΓΑΣ Ευκαρπίας
9. Ακαδημίες Πρωταθλητών
10. Ζέφυρος
* Υποβιβάζονται στην Τοπική Κατηγορία Ανδρών ο ΑΣ Πέρα και ο Κένταυρος Καλλικράτειας, που δεν συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.
 
* Φωτογραφίες από τον φακό του Γιώργου Γκολέμα
 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ