1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-04-2017 02:35

Η Φθία επιστρέφει στην Α2

Την επιστροφή της στην Α2 ανδρών πανηγυρίζει η Φθία. Η ομάδα της Λαμίας νίκησε με 3-2 τη ΓΕ Ηρακλείου στον αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς.
Ο αγώνας είχε χαρακτήρα θρίλερ με την ΓΕΗ να ισοφαρίσει δύο φορές, αλλά τη Φθία αντέχει και στην... παράταση του τάι μπρέικ να κερδίζει την άνοδο.

Ο Θοδωρής Παπαθομώπουλος είπε: «Ήταν το καλύτερο και πιο δύσκολο παιχνίδι μας φέτος. Το θέλαμε παρά πολύ και δεν το παρατησαμε καθόλου το ματς ακόμα και όταν χάναμε 8-2 στο Τάι μπρεικ.Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καλούς παίκτες και έμπειρους που στα κρίσιμα παίρνουν την ομάδα πάνω τους.Σήμερα περα απο την ποιότητα κάποιων παικτών θα ξεχωριζα τους Αντωνακακη,Δημουλά για την ανατροπή στο τελευταίο σετ και τον μικρο Ράπτη οπου σήμερα μεγάλωσε με την παρουσία του σε ενα τόσο δύσκολο και πιεστικό ματς.Αυτή η ομάδα αν ενισχυθεί με 3-4 Λαμιώτες παίκτες και δουλέψει μπορεί να μείνει και στην Α2!Από αύριο ξεκινάμε σχεδιασμό για του χρόνου για τη Φθία μας και τη Λαμία μας»

Τα σετ: 3-2 (25-23, 23-25, 25-21, 18-25,16-14).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ