1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-04-2017 20:53

Παραίτηση Μήτση από τον Θρίαμβο

Την παραίτησή της από την τεχνική ηγεσία του Θριάμβου υπέβαλε Λία Μήτση. Η ομάδα του Χαϊδαρίου, απέτυχε να επιστρέψει στην Α2 καθώς παρότι ξεκίνησε με προβάδισμα στα πλέι οφ, γνώρισε δύο ήττες (η τελευταία εντός έδρας από την Άρτεμη Κορυδαλλού) για να έρθει σε δυσμενή θέση.
Η παραίτηση έγινε δεκτή από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου και στους εναπομείναντες 4 αγώνες των πλέι οφ, στον πάγκο θα κάτσει η μέχρι πρότινος βοηθός και τεχνική διευθύντρια της ομάδας, Σοφία Κιορπέ.

Με τον ξεκάθαρο στόχο της ανόδου να έχει χαθεί, αγωνιστικές ευκαιρίες στους εναπομείναντες 4 αγώνες θα πάρουν τα νεαρά κορίτσια της ομάδας που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Να τονίσουμε πως η Λία Μήτση παραμένει προπονήτρια στα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου.

2 σχόλια

  • Comment Link Blacκman Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 13:41 posted by Blacκman

    Ωραιος συλλογος. Βγαζει ως παραιτηση την αποπομπη της μητση απο το γυναικειο και δε γραφει κουβεντα για την αποπομπη του διδυμου, το οποιο ακολουθησαν και οι υπολοιπες αθλητριες.

    Για λογο που εχει διαδοθει σε ολο το βολει.

    Γνωστές επικοινωνιακές (και όχι μόνο) αστοχιες του σωματειου τα τελευταία χρόνια (από τα όνειρα για Α1 το 2015-2016 και τα φετινα ταξιδακια αναψυχης στη σαντορινη και ουσία μηδεν...).

  • Comment Link elenaki Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 06:38 posted by elenaki

    Τραγικες οι επιλογες της Μητση.Οι παικτριες ηταν υπεριληκες και στους αγωνες μετα από το δευτερο σετ δεν αντεχαν ουτε την μπαλλα να κηνυγησουν.Νομιζω δεν παραιτηθηκε ουτε αυτή ουτε οι τέσσερις παικτριες.Κατι άλλο εγινε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ