1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-04-2017 13:44

«Εριστική και απολίτιστη συμπεριφορά από τους διαιτητές»

Με επιστολή της, η διοίκηση του ΓΑΝΣ Ίρις διαμαρτύρεται για την συμπεριφορά των διαιτητών στον αγώνα της Τοπικής κατηγορίας γυναικών με τον Σαρωνικό, και την εκθεσή του για την αναμέτρηση.
«Αναφορικά με επιστολή σας από 3/4/17 για το παιχνίδι που διεξήχθη στην Αίγινα μεταξύ της ομάδας μας και του ΑΟ Σαρωνικός μένουμε έκπληκτοι απο τα ανυπόστατα αναγραφόμενα του διαιτητή κ.Νεστορίδη, η συμπεριφορά του οποίου είναι και υπήρξε άκρως αντιαθλητική και αψυχολόγητη.

Για την ιστορία υπήρξε μια επαρσιακή, εριστική και απολίτιστη συμπεριφορά από τους διαιτητές όταν η έφορος μας με την λήξη του παιχνιδιού ρώτησε αν αργεί το κλείσιμο του φύλλου αγώνος, η δεύτερη διαιτητής κ. Δρακοπούλου, που απο οτι μαθαίνουμε είναι και σύντροφος του πρώτου, είπε "θα το φτιάξουμε όποτε θέλουμε" !!!. Η έφορος, μας απάντησε οτι υπάρχει σχετική βιασύνη για να μην χάσει η ομάδα το καράβι για να λάβει την απάντηση της κ. Δρακοπούλου "Δεν μας ενδιαφέρει".

Με το πέρας της αναμέτρησης και ενώ το φύλλο αγώνα είχε κλείσει ο Πρόεδρος μας κ Α. Σουρβίνος είπε στον διαιτητή οτι η διαιτησία είναι λειτούργημα και είναι κρίμα να σφυρίζει έτσι αψηφώντας τον κόπο των αθλητριών. Ο κ.Νεστορίδης απάντησε γελώντας " άντε ρε κολόγερε απο εκεί πέρα..." !!!

Ο προπονητής μας κ. Χατζηαντωνίου υπόδειγμα αθλητικής συμπεριφοράς διαχρονικά στην σταδιοδρομία του, του είπε "πρώτη φορά βλέπω να σφυρίζεις διπλή σε πρώτη μπάλα" αναφερόμενος μάλιστα σε φάση που αφορούσε την ομάδα του Σαρωνικού, μεταξύ σωρείας άλλων εσφαλμένων σφυριγμάτων κατά της ομάδας μας. Και η απάντηση του κ. Νεστορίδη ήταν "έχουν περάσει κι άλλοι απ' εδώ και δεν ξέρεις να χάνεις (!!!) Δεν θα μου πείς εσύ ποιά μπάλα είναι διπλή"!!!

Και ενώ το παιχνίδι τελείωσε στις 15:30 η επιφοίτηση του κ. Νεστορίδη για να συντάξει την έκθεση, του ήρθε στις 23:33 !!!

Σας πληροφορούμε ακόμα οτι δεν υπήρχαν γονείς ούτε αθλήτριες (λόγω της καθυστέρησης της συμπλήρωσης του φύλλου αγώνα), όπως ισχυρίζεται ο εν λόγω κύριος.
Λυπούμαστε πραγματικά που διοχετεύονται τέτοια μυθεύματα χωρίς να συντρέχει ουσιαστικός λόγος.

Πιστεύουμε οτι η διαιτησία του κ. Νεστορίδη ήταν ανεπαρκής με πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες και καλό θα ήταν να διαβάσει καλύτερα τους κανονισμούς απ το να αποστέλλει ατυχείς εκθέσεις.

Δ.Σ ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ»

3 σχόλια

  • Comment Link Faitakis Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 20:34 posted by Faitakis

    Περιμενετε γιατι εχει τελικα του κυπελλου στην εσπεδα.εκει να δειτε τι θα γινει απο τετοια.

  • Comment Link ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 18:46 posted by ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ

    Προς αποφυγήν παρεξήγησης σε οτι αφορά την προηγούμενη ανάρτηση μας, δεν αναφερθήκαμε σε καμμία προιστάμενη Αρχή ούτε στην διαιτησία συλλήβδην παρα μόνο στο πρόσωπο του κ. Νεστορίδη.

  • Comment Link Aixmi Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 11:38 posted by Aixmi

    Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η αδιαφορία των υπευθύνων.Τόσο της ΕΣΠΕΔΑ όσο και του ΣΥΠΕΔΑΠ.
    Το συμβάν είναι γνωστό κύριοι από πέρσι αλλά άπαντες κωφεύουν!
    Ντροπή σας διότι αντί να επιβραβεύετε τις ομάδες εκείνες που στα προπονητικά τους team χρησιμοποιούν επαγγελματίες αθλητές για να διδάξουν στα τμήματα τους το άθλημα του βόλει,κατακεραυνώνετε τις προσπάθειες με τους ορισμούς του κάθε άσχετου διαιτητή που όχι μόνο δεν έχει παίξει ποτέ βόλει αλλά ούτε το έχει διαβάσει στη θεωρία καν.
    Ας μην αναφέρουμε την έλλειψη τουλάχιστον αθλητικής παρουσίας(κοντοί, χοντροί, στραβοίκτλ).
    Ας γίνει κοινοποίηση και στην ΕΟΠΕ μήπως ιδρώσει το αυτί και εκείνων που παραμένουν αδιάφοροι παρά τους μήνες που διοιηκούν!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ