1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 20:38

Πρεμιέρα με τοπικό ντέρμπι

Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα γυναικών Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας που διοργανώνεται από την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. το Σάββατο (1/12, 17.30) με την Νίκη Βόλου να αντιμετωπίζει τον Α.Σ. Αργώ στο τοπικό ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής.

Την νέα αγωνιστική περίοδο με προπονητή τον Παναγιώτη Ξανθόπουλο, η ομάδα της Νίκης Βόλου θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και δεδομένης της δυναμικής του Συλλόγου στοχεύει να πρωταγωνιστήσει και στο φετινό πρωτάθλημα.

Άλλωστε οι αθλήτριες και ο προπονητής δούλεψαν με πολύ όρεξη στην περίοδο της προετοιμασίας για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, δήλωσε σχετικά:«Είμαστε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας, έχουμε ξεπεράσει τους δύσκολους τραυματισμούς και οι παίκτριες θα είναι έτοιμες το Σάββατο. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Τους έχουμε κερδίσει στο τουρνουά αλλά αυτό δεν λέει κάτι, κοιτάμε το δικό μας “στρατόπεδο” και αυτό μας ενδιαφέρει. Το κλίμα είναι άριστο, έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σ’ αυτό θέλουμε να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Από την άλλη οι παίκτριες του Α.Σ. Αργώ χωρίς προβλήματα στη σύνθεσή τους και με ανεβασμένη την ψυχολογία τους από την πρόσφατη επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου της ΕΣΠΕΚΕΛ, θα επιδιώξουν τη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ώστε να ξεκινήσουν με το «δεξί» σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα στο οποίο φέτος έχουν υψηλούς στόχους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των αγώνων της 1ης αγωνιστικής:
1/12 17.30 (γήπεδο Βακης Παρασκευοπουλος) ΑΣ Αργώ – ΓΣ Νίκης Βόλου
1/12 17.30 (γήπεδο 14ο Γυμνάσιο Λάρισας) ΑΟ Σουφλαρίων- Α.Σ. Ασκληπιός
1/12 17.30 (γήπεδο Αμπελώνα 14ο Γυμνάσιο Λάρισας) Φιλαθλητικός - ΑΠΣ Λαμίας
1/12 16.00 (γήπεδο Διστόμου) ΑΨΛ Μεδεών -Σ.Π.Α.Καρδίτσας

*Επίσης για το πρωτάθλημα παγκορασίδων, ο ΑΣ Αργώ αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/12,12.00) την αντίστοιχη του ΓΣ Βόλου, στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» Βόλου, με στόχο τη νίκη και την κατάληψη της μίας εκ των δύο προνομιχούχων θέσεων της βαθμολογίας, που οδηγούν σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

argw-kipello

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ