1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2016 22:08

Η Ράνια Πανουτσοπούλου νέα τεχνικός στα Αστέρια Αχαΐας

Ο ΑΟ Αστέριας Αχαΐας προχώρησε σε αλλαγή προπονητή με την Ράνια Πανουτσοπούλου (παντρεμένη με τον Γιώργο Λυκούδη) να αντικαθιστά τον Παναγιώτη Έρδα.

Η ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη χαρά καλώς ορίζουμε την νέα μας τεχνικό κα Ράνια Πανουτσοπούλου και ευχόμαστε κάθε επιτυχία και υγεία στη νέα της προσπάθεια. Η κα Ράνια Πανουτσοπούλου κατοικεί μόνιμα στη Δυτική Αχαϊα τα τελευταία 4 χρόνια με την οικογενειά της,  είναι παντρεμένη με τον επίσης coach κο Γεώργιο Λυκούδη όπου έχουν 2 παιδιά τον Αλέξανδρο(καλαθοσφαιριστή του Α.Ο. Αχαγιά '82) 24 ετών και την Εβίνα 15 ετών. Η κα Πανουτσοπούλου ανήκει στην ''χρυσή γενιά'' των γυναικών του Βόλευ με πολλές διακρίσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη την δεκατία 1980 - 1990.

2 σχόλια

  • Comment Link Spithas Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 15:11 posted by Spithas

    ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ "ΑΧΑΓΙΩΤΗ" ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ??? ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ???

  • Comment Link ΑΧΑΓΙΩΤΗΣ Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 06:21 posted by ΑΧΑΓΙΩΤΗΣ

    Και συ Παναγιώτη περίμενες να σεβαστούν την προσφορά σου στα ΑΣΤΕΡΙΑ. Πάντως ο Γιώργος που θήτευσε στο ΙΕΚ του Νίκου τα προηγούμενα χρόνια, έμαθε από παρασκίνιο. Έβαλε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στα πλαίσια μελοντικής συνεργασίας των ομάδων, να "ζητήσει" να προσλάβουν την γυναικά του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ