1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2016 13:39

Μία νίκη και μία ισοπαλία στα φιλικά του Θρίαμβου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Φιλική νίκη επί του ΠΑΚ Χαλανδρίου πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής ο Θρίαμβος στο 2ο κλειστό Χαϊδαρίου. Η νέα ομάδα που «χτίζει» η προπονήτρια Λία Μήτση, έπαιξε για ακόμη μία φορά πολύ καλό βόλεϊ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.
Τα τρία πρώτα σετ τα κέρδισε εύκολα ο Θρίαμβος, ενώ παίχτηκε ακόμη ένα, το οποίο κατέκτησε το ΠΑΚ Χαλανδρίου. Αυτό ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Θριάμβου και στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι.

Τα σετ: 3-1 (25-16, 25-14, 25-12, 16-25)

Ισόπαλοι 1-1

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε και το απόγευμα του Σαββάτου ο Θρίαμβος, καθώς αντιμετώπισε στο Ίλιον την τοπική ομάδα της Ένωσης.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο σετ και κατέκτησαν από ένα. Το πρώτο το κέρδισαν οι γηπεδούχες με 25-22 και το δεύτερο ο Θρίαμβος με 23-25.

Η Λία Μήτση έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως στις νεαρές παίκτριες και δεν χρησιμοποίησε τις Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Χριστοδούλου, Βερνάδου και Τσαβδαρίδου.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, αφού την Πέμπτη η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο 6ο ενιαίο λύκειο Αιγάλεω (21:45) τον Μελά Αγ. Ελευθέριος για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ.
Διαβάστηκε 2614 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ