1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2016 13:06

Πέντε ανακοινώσεις από τη ΓΕ Ηρακλείου

Την απόκτηση 5 αθλητριών ανακοίνωσε η ΓΕ Ηρακλείου, με την κρητική ομάδα να καλοσωρίζει τις αθλήτριες στο σύλλογο. Αναλυτικά:
Η ΓΕΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Κορίνας Αργύρη στην ομάδα μας, η οποία θα φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.Το Δ.Σ. και όλες οι αθλήτριες καλωσορίζουν την παίκτρια από την Χαλκίδα και της ευχόμαστε υγεία, καλές σπουδές, καλή φοιτητική ζωή στην πόλη μας και καλά παιχνίδια με την ομάδα μας.

Με μεγάλη χαρά η ΓΕΗ ανακοινώνει την απόκτηση της Σοφίας Αποστολάκη από τον ομάδα του Ακρωτηρίου.Η Σοφία, παίκτρια της ομάδας της Μεσαράς την περασμένη περίοδο, φέτος θα βοηθήσει την ΓΕΗ να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της.

Καλωσορίζουμε την Σοφία στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή αθλητική χρονιά.

Στη ΓΕΗ θα αγωνίζεται την φετεινή περίοδο η Κωνσταντίνα Κορναράκη η οπία μετακόμισε μόνιμα στο Ηράκλειο.

Καλωσορίζουμε την Κωνσταντίνα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και καλη αθλητική χρονιά.

Στην ΓΕΗ επέστρεψαν οι αθλήτριές της Βανεσσα Θαλασσινου - Λισλεβαντ και η Κατερίνα Κανδυλάκη, οι οποίες ξεκίνησαν το βόλει από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η Βανέσσα έπαιζε τα 2 προηγούμενα χρόνια στην ομάδα της Μεσσαράς και η Κατερίνα έπαιξε στην Παναχαΐκή λόγω των σπουδών της στην Πάτρα.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα τις αθλήτριές μας και τους ευχόμαστε υγεία,δύναμη και καλά παιχνίδια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ