1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-07-2016 13:16

Ενίσχυση με Διονυσόπουλο για την Ηλιούπολη

Την απόκτηση του έμπειρου πασαδόρο, Δήμου Διονυσόπουλου προχώρησε η ανδρική ομάδα της Ηλιούπολης.
Αναλυτικά:

Καλωσορίζουμε τον Δήμο Διονυσόπουλο στην Ηλιούπολη.

Ο έμπειρος πασαδόρος ανήκει και επίσημα στο φετινό ρόστερ της ομάδος μας. Ο Δήμος με ύψος 1.93 ξεκίνησε την καριέρα του στη Φιλία Ηλιούπολης και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες Πανελλήνιο, Φοίνικα Σύρου ,Κερατέα, Πανιώνιο , Ταταύλα , Ναυπηγεία και Ιωνικό ΝΦ.

Ευχόμαστε στον Δήμο μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν με υγεία!

Σχετικά άρθρα

  • Νίκη τετράδας για τον Πανναξιακό με Μίλεν και Ρουέντα
    Την τέταρτη σερί νίκη του και έκτη συνολικά στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στην έδρα του επί της Ηλιούπολης ο Πανναξιακός. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου με όπλα το σερβίς και το μπλοκ επικράτησε με 3-0 σετ του ΓΣΗ και με 18 βαθμούς ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
  • Live streaming: Πανναξιακός-Ηλιούπολη ( 11/12, 19.00)
    Στις 19.00 ο Πανναξιακός υποδέχεται την Ηλιούπολη για την 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Δείτε το παιχνίδι ζωντανά από τον παρακάτω σύνδεσμο.
  • Σημαντικό βήμα παραμονής απο τον Πορφύρα
    Ο Πορφύρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ηλιούπολης με 3-0 σετ στο «Παναγιώτης Σαλπέας» και έκανε ένα ακόμη βήμα για την ασφαλή παραμονή του στη Volleyleague γυναικών.
  • Τρίτη σερί νίκη για την Θέτιδα με σούπερ Κωνσταντίνου
    Με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου να κάνει το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, η Θέτιδα νίκησε στο κλειστό της Βούλας με 3-0 σετ την Ηλιούπολη και έφθασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα με 4 νίκες σε 5 αγωνιστικές απο τις οποίες οι τελευταίες τρεις ειναι διαδοχικές.
  • Ρεπορτάζ και δηλώσεις του αγώνα Μαρκόπουλου-ΓΣ Ηλιούπολης (video)
    Δειτε ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που έδωσαν μετά τη λήξη του αγώνα Μαρκόπουλου-ΓΣ Ηλιούπολης (3-0), οι δύο προπονητές των ομάδων, Ελένη Μεμετζή (ΓΣΗ), Τζιανκρόσι Πασκουαλίνο (Μαρκόπουλο) αλλα και οι παίκτριες των δύο συλλόγων, Αγγελική Καλαφατάκη (ΓΣΗ) και Ασημίνα Νικολογιάννη (Μαρκόπουλο)

1 σχόλιο

  • Comment Link Dallas Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016 13:55 posted by Dallas

    Καλή σεζόν φίλε Δήμο !!!εκεί με Μπατιστάτο Μπαλτάση Αυγουστή και Χριστοδουλάκη θα έχει ενδιαφέρον

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ