1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2016 16:36

Η κόντρα συνεχίζεται: «Σοβαρευτείτε μήπως και διδάξουμε τα παιδιά βόλεϊ»

Ο... χαρτοπόλεμος δύο ερασιτεχνικών σωματείων συνεχίζεται με αφορμή μια μεταγραφή που δεν έγινε. Αρχικά ο Αστέρας Νίκαιας κατηγόρησε τον Άρη Αμφιάλης ζητάει 5 μπάλες για να επιστρέψει να γίνει μεταγραφή οποιασδήποτε αθλήτριας, ύστερα απάντησε ο Άρης τονίζοντας οτι η αθλήτρια «κρέμασε» την ομάδα, ενώ ο προπονητής του Αστέρα είναι εργοδότης της. Πλέον ο Αστέρας δίνει συνέχεια με την εξής ανακοίνωση.


 

«Ο Αστέρας Νίκαιας προειδοποίησε μέσω της ανακοίνωσης του τον Άρη Αμφιάλης να μην εκτεθεί αλλά δυστυχώς εκείνος προτίμησε να επιτεθεί νομίζοντας ότι θα καταφέρει κάτι βγάζοντας μία ανακοίνωση για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Απαντάμε ευθέως στον Άρη Αμφιάλης μέσω αυτής της ανακοίνωσης και λέμε τα εξής:

Αναφερθήκαμε στο ότι ζητάτε από εμάς «πέντε μπάλες» για να αφήσετε την αθλήτρια να παίξει βόλεϊ και εσείς επιβεβαιώνοντας τον ισχυρισμό μας αυτό μας αιτιολογείτε το λόγο που το κάνατε αναφέροντας ότι της προσφέρατε φυσικοθεραπευτή, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, επιγονατίδες ζητώντας από την αθλήτρια πίσω τις εμφανίσεις και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα θα σκεφτείτε προκειμένου να αντισταθμίσετε το ποσό των «πέντε μπαλών» που ζητήσατε από εμάς. Αυτή η αγοραπωλησία με ανταλλαγή μπαλών, χρημάτων, εμφανίσεων για οποιαδήποτε αθλήτρια μόνο στενάχωρο είναι για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό όταν πρόκειται για παιδιά που ούτε πληρώνονται, ούτε έχουν πληρώσει οι σύλλογοι για να τα εντάξουν στις ομάδες τους και ούτε βγήκαν έστω από τις ακαδημίες τους!

Επίσης η απάντηση σας στην επικοινωνία που είχαμε ήταν ότι για όλες τις αθλήτριες σας ζητάτε ανταλλάγματα και όχι μόνο για την συγκεκριμένη αθλήτρια. Άρα βγάλατε μία ανακοίνωση τώρα για να πατήσετε πάνω στο ότι ο προπονητής του Αστέρα Νίκαιας είναι ο εργοδότης της;

Εάν είναι δυνατόν να μιλάει ο Άρης Αμφιάλης και η οποιαδήποτε άλλη ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος (μαζί και ο Αστέρας Νίκαιας) για ανταλλάγματα σε κάθε αθλήτρια λες και είμαστε σε μπακάλικο του 1940. Σας παρακαλούμε να σοβαρευτείτε μήπως και διδάξουμε κάποια στιγμή τα παιδιά βόλεϊ και όχι το πως να απογοητεύονται από τον αθλητισμό!

Προκαλούμε όλους τους συλλόγους να μιλήσουν και να πουν αν ποτέ έχει ζητήσει ανταλλάγματα ο Αστέρας Νίκαιας για αθλητή του. Οι μεταγραφές που έχουμε κάνει εδώ και 4 χρόνια στην ανδρική ομάδα είναι πάρα πολλές και σε Α2 και σε Β’ Εθνική. Όταν δώσαμε αθλητές, ούτε τις φανέλες, ούτε τις φόρμες ούτε τις επιγονατίδες ζητήσαμε κυρίες και κύριοι του Άρη Αμφιάλης. Αφήστε το κέρδος και τα ανταλλάγματα στην άκρη προσπαθώντας με σοβαρότητα να ασχοληθείτε με τα παιδιά και το άθλημα του βόλεϊ.

Όσο για αυτά που λέτε ότι «τάζουμε» είναι τα αυτονόητα, δηλαδή έναν αξιοπρεπή αθλητικό ρουχισμό (χωρίς να τον ζητάμε πίσω σε περίπτωση αποχώρησης), έναν πλήρη αθλητικό εξοπλισμό, ένα γυμναστήριο με επαγγελματίες γυμναστές για ενδυνάμωση χωρίς επικινδυνότητα, ένα πλήρες προπονητικό team που δουλεύει για να κάνει την ομάδα και τον κάθε αθλητή ξεχωριστά καλύτερο και μία ιδιωτική ιατρική ασφάλεια για να είναι πλήρως καλυμμένοι οι αθλητές για οποιονδήποτε τραυματισμό τους! Όλα αυτά συνεπάγουν ένα σύλλογο που ο αθλητής τον βλέπει σαν ευκαιρία για να δουλέψει στις καλύτερες συνθήκες, να βελτιωθεί και να δημιουργήσει ένα μέλλον με προοπτικές παράλληλο με του συλλόγου!

Όσο για την ατυχή έκφραση που χρησιμοποιήσατε «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» ο κόσμος του βόλεϊ και του αθλητισμού, όσο γνωρίζει και τους δύο συλλόγους και τους ανθρώπους τους, μπορεί να καταλάβει που κατατάσσεται ο καθένας!

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε παρατηρήσει ότι πολλοί αθλητές και αθλήτριες σταμάτησαν το βόλεϊ επειδή υπήρχαν παράγοντες που είχαν την νοοτροπία των επικερδών μεταγραφών. Ελπίζουμε σιγά σιγά οι σύλλογοι να κάνουν στροφή από τις ακαδημίες - μαγαζιά προς τους αθλητές.

Να ξεκαθαρίσουμε για ακόμα μία φορά ότι η ένστασή μας είναι ότι αναφερόμαστε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, σε παιδιά - αθλητές που ούτε πληρώνονται, ούτε έχουν πληρώσει οι σύλλογοι για να τα εντάξουν στις ομάδες τους και ούτε βγήκαν έστω από τις ακαδημίες τους.Είναι δικαίωμα του Άρη Αμφιάλης να ζητήσει ότι θέλει για οποιονδήποτε αλλά και σε εμάς να λέμε αυτό που πιστεύουμε όμως σας παρακαλούμε να απαντάτε με σοβαρά επιχειρήματα μήπως και βγει κάτι καλό από όλο αυτό, όπως το να κοιτάξουμε όλοι μας περισσότερο τους αθλητές και όχι τους συλλόγους μας.

Ξέρουμε ότι δεν είναι ωραίο να "μαλώνουν" δυο σύλλογοι νιώθοντας και εμείς ότι δίνουμε πάτημα για να ακούσουμε όλοι μας διάφορες κουβέντες που δεν ταιριάζουν με το ευγενές άθλημα μας. Με την ανακοίνωση μας στόχο είχαμε την ανάδειξη του προβλήματος ανοίγοντας μία συζήτηση γύρω από τις μεταγραφές. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέραμε ότι στον Άρη Αμφιάλης κάνουν κακή προπόνηση ή ότι δεν παρέχουν τα αυτονόητα στα παιδιά. Λέμε ότι είναι απαράδεκτο να ζητάνε ανταλλάγματα για όποια αθλήτρια τους θέλει να πάει να παίξει αλλού.

Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι θέλουμε να εντάξουμε την αθλήτρια στην ομάδα μας εάν και εσείς θελήσετε να την αφήσετε να παίξει βόλεϊ και υποσχόμαστε ότι θα επιστρέψει τις όποιες εμφανίσεις.

Ας μην ξεχνούμε όλοι εμείς ότι μας τιμούν τα παιδιά που διάλεξαν να παίζουν το άθλημα του βόλεϊ στις ομάδες μας!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ