1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2016 16:05

Στην αντεπίθεση ο Άρης Αμφιάλης: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Με επιστολή του στο volleynews.gr ο Άρης Εμφιάλης απάντησε στην ανακοίνωση του Αστέρα Νίκαιας, κατηγορώντας τον σύλλογο πως πλησιάζουν αθλήτριες της Αμφιάλης πίσω από την πλάτη της διοίκησης, λέγοντας χαρακτηριστικά .

Δυστυχώς όπως λέει και μια παροιμία στην περίπτωση μας "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Για ποια ηθική μας μιλάνε οι κύριοι του Αστέρα Νίκαιας; Είναι ηθικό οι παράγοντες της συγκεκριμένης ομάδας να πλησιάζουν πίσω από τις πλάτες μας όλες σχεδόν τις παίκτριες μας και να τους λένε ότι ο Άρης διαλύεται και τάζοντας τους "λαγούς με πετραχήλια" να τους παροτρύνουν να πάνε σε αυτούς; Είναι ηθικό να αποσπούν παίκτρια μας που ενώ ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της προς την ομάδα μας και χωρίς να μας ενημερώσει ούτε η ίδια ούτε ο Αστέρας να προπονείτε σε αυτόν; Είναι ανήθικο να ζητάμε 5 μπάλες ενώ ο άλλος προσπαθεί να σου κλέψει όλη την ομάδα σου με ψέματα και συκοφαντίες; Είναι ανήθικο να ζητάμε 5 μπάλες ενώ βάση αθλητικού νομού θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τα διπλάσια; Είναι ηθικό να μην χαιρετάει την επί 6 χρόνια προπονήτρια της και να μην σηκώνει ούτε το τηλέφωνο της όταν εκείνη την καλεί για να μάθει τι συμβαίνει;

Η συγκεκριμένη αθλήτρια ήρθε πασαδόρος στην ηλικία των 16 ετών και έφυγε σαν δυάρι στα 22 χρονιά της. Ποιος της έμαθε volley;;; Σίγουρα όχι εσείς! Έπαιζε στην βασική εξάδα πάνω από τους μισούς αγώνες και ο Αρης της πρόσφερε φυσικοθεραπευτή, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, επιγονατίδες, και πάνω απ όλα ανθρώπους που σε κάθε της στιγμή θα την στήριζαν σε ότι και αν χρειαζόταν. Παύει να αγωνίζεται όταν δεν μπορεί ούτε να περπατήσει λόγω της κούρασης και μάλιστα "κρεμάει" την ομάδα της κατά την διάρκεια των playoff λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας (εργοδότης της είναι παράγοντας του Αστέρα). Όσο για την ποιότητα των προπονήσεων στον Άρη το δείχνουν αθλήτριες που έχουν ξεκινήσει από εμάς από μικρές και αυτή τη στιγμή παίζουν ακόμα και στην Α1.

Για την "αιχμαλωσία" που αναφέρεται ας ρωτήσετε αυτές που έφυγαν για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλες ομάδες αν αντιμετώπισαν ποτέ κάποιο πρόβλημα. Αλλά βλέπετε όταν υπάρχουν αθλήτριες και σωματεία με ήθος και τιμιότητα όλα είναι άπλα και εύκολα. Για να διευκρινίσουμε και κάτι άλλο... οι 5 μπάλες ζητήθηκαν, όχι ως αντιπαλότητα προς την αθλήτρια άλλα, σαν ενίσχυση της ομάδας μας όπως συνηθίζεται μεταξύ σωματείων, όμως μετά από την συκοφαντική δυσφήμιση που δεχτήκαμε από τον Αστέρα Νίκαιας περιμένουμε μια δημόσια συγνώμη για να μπορέσουμε να συζητήσουμε εκ νέου το μέλλον της συγκεκριμένης αθλήτριας η οποία κατά την άποψη μας θα έπρεπε σαν ενήλικο και ώριμο άτομο να έχει μια συζήτηση με την προπονήτριά της καθώς και να επιστρέψει και τις εμφανίσεις της αφού δεν επιθυμεί πλέον να αγωνίζεται με εμάς. Ο Άρης Εμφιάλης είναι οικογένεια, και σαν οικογένεια πάντα θα έχει μια ανοιχτή αγκαλιά για όλες τις αθλήτριες που πέρασαν και θα περάσουν απο αυτόν!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ