1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-06-2016 23:07

Νέα αρχή με Αναστασιάδη ο Πήγασος Πολίχνης

Η γυναικεία ομάδα του Πήγασου Πολίχνης υποβιβάστηκε στη Β Εθνική και θέλει να κάνει μια νέα αρχή με αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Ο Τάσος Πιπερίδης αποχωρεί για αναλάβει τη γυναικεία ομάδα ο προπονητής των ακαδημιών Σάκης Ανασταστιάδης.
Η ανακοίνωση


Η Διοίκηση του Πηγάσου Πολίχνης ευχαριστεί τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Πιπερίδη Τάσο για την βοήθεια που πρόσφερε στον σύλλογο τα τελευταία τρία χρόνια.


Η αθόρυβη και ουσιαστική συμμετοχή του στην διαχείρηση της ομάδας υπό δύσκολες συνθήκες, η μεγάλη υπομονή που επέδειξε σε γεγονότα αλλά και σε παραλείψεις βάζοντας πράγματι "πλάτες" στην ομάδα είναι κάτι που δεν ξεχνιέται.

Στο νέο αγωνιστικό έτος ως ομάδα της Β Εθνικής Κατηγορίας αποφασίσαμε την αναβάθμιση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Αναστασιάδη Σάκη.
Εκτός των τμημάτων που προπονούσε, αναλαμβάνει την Γυναικεία ομάδα του συλλόγου και την συνολική εποπτεία των αγωνιστικών τμημάτων Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων.

Εκτιμούμε πως η νέα αρχή και οι βάσεις που μπαίνουν στον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων θα είναι σημαντική καμπή στην ιστορία του συλλόγου.

Ευχόμαστε δύναμη,κουράγιο και υπομονή στο έργο του προπονητή μας αλλά και των συνεργατών του που σύντομα θα ανακοινωθούν.

Είμαστε σίγουροι πως τα καλύτερα έρχονται.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ