1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2016 17:53

Από την Αγία Παρασκευή στον Φοίβο Μελισσίων ο Σωτήρης Αμαριανάκης

Η ΑΕ Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον Σωτήρη Αμαριανάκη μετά από 3 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της γυναίκειας ομάδας. Ο πρώην Έλληνας διεθνής κεντρικός δεν έμεινε για πολύ χωρίς ομάδα, καθώς ανακοινώθηκε από τον Φοίβο Μελισσίων και θα οδηγήσει την γυναικεία ομάδα τη σεζόν 2016-2017!

Η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής:

Η Α.Ε.Α.Π. ανακοινώνει το πέρας της συνεργασίας της με τον προπονητή του Γυναικείου Τμήματος Σωτήρη Αμαριανάκη.

Η παρουσία του πολυνίκη προπονητή υπήρξε άκρως επιτυχημένη στο Σύλλογό μας, και σίγουρα σημαδεύτηκε από την εκ νέου άνοδο της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, τη σεζόν 2014-2015.

Όλο το Δ.Σ. εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του τόσο πρός τον προπονητή Αμαριανάκη όσο και προς τον άνθρωπο Σωτήρη. Η παρουσία του στο Σύλλογό μας ήταν τιμή για όλους μας και βοήθησε τα μέγιστα στην εκπλήρωση των προσδοκιών μας.

Σωτήρη, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καρίερας σου και είμαστε παραπάνω απο βέβαιοι πως οι δρόμοι μας στο μέλλον θα ξανασυναντηθούν.

 

Η ανακοίνωση του Φοίβου Μελισσίων:

Το Δ.Σ. του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Αμαριανάκη.

Ο Σωτήρης Αμαριανάκης εξέχουσα μορφή του Ελληνικού Βόλεϊ έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες όπως τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Έσπερο και την ΑΕΚ

Έχει 199 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Βόλεϊ.
Μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που το 1992 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών. Μέλος της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ ανδρών που στις 4 Οκτωβρίου 1987 κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γάνδη.

Ο Σωτήρης Αμαριανάκης έχει διατελέσει προπονητής μεταξύ άλλων:

Την περίοδο 2010-12 της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Γ.Σ. Πετρούπολης.

Στον Α.Ο. ΘΗΡΑΣ το 2013 πρωταθλητής και άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Α2.

Το 2014 προπονητής της ανδρικής ομάδας της Α.Ε Καρύστου και την περίοδο 2014-16 Προπονητής της Αγ. Παρασκευής στην Α2.

Ο Σωτήρης Αμαριανάκης αναλαμβάνει χρέη προπονητή στη Γυναικεία ομάδα. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ