1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2016 15:33

Συνάντηση διοίκησης με παίκτες στον Άθλο Ορεστιάδας

Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου της ομάδας βόλεϊ των ανδρών η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είχε μια φιλική συνάντηση με τους αθλητές του ανδρικού τμήματος και τον προπονητή τους Ντινούδη Κων/νο την Τετάρτη 13/4/2016 στα γραφεία του συλλόγου στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς».

Στην συνάντηση μίλησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ του ΑΘΛΟΥ τα οποία και ευχαρίστησαν τους αθλητές και τον προπονητή για την φετινή έως τώρα προσπάθεια με την οποία η ομάδα των ανδρών (η οποία πρέπει να επισημάνουμε ότι αποτελείται στο σύνολο της από ντόπιους αθλητές εκτός δύο περιπτώσεων) κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του συλλόγου ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τους αθλητές να ανταποδίδουν παίρνοντας με την σειρά τους τον λόγο για να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΘΛΟΥ για την συμβολή τους στην άρτια οργάνωση σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με το τμήμα τους.

Ο πρόεδρος του Άθλου Κος Τσολακίδης Γεώργιος αναφέρθηκε και στην νέα αγωνιστική περίοδο κατά την οποία όπως ο ίδιος είπε ότι η προσπάθεια της ομάδας θα συνεχιστεί με πιο έντονους ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα με περισσότερη εμπειρία πλέον από όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Τον λόγο μετά πήρε ο έφορος του ανδρικού τμήματος Κος Διαμαντίδης Πολυχρόνης ο οποίος με την σειρά του είπε ότι αυτή η χρονιά που πέρασε μας έκανε πιο δυνατούς με προοπτική να συνεχιστεί αυτό που ξεκινήσαμε για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους νέους στόχους μας.

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των ακαδημιών του ΑΘΛΟΥ Κος Καρράς Ιωάννης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή των ανδρών και των ακαδημιών Κο Ντινούδη Κων/νο, τον προπονητή των ακαδημιών και αρχηγό της ομάδας των ανδρών Κο Καρδαμανίδη Ιωάννη και τους αθλητές για την σημαντική βοήθεια τους με τις επισκέψεις τους στα σχολεία της Ορεστιάδας δείχνοντας στα παιδιά της περιοχής μας τα μυστικά του βόλεϊ .

Ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Κος Ντινούδης Κων/νος παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε τους αθλητές του για τον κόπο που κατέβαλλαν την φετινή περίοδο και την διοίκηση της ομάδας που ήταν πάντα κοντά τους λύνοντας κάθε πρόβλημα που προέκυπτε άμεσα.

Ανακοινώθηκε επίσης από την διοίκηση ότι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων του Άθλου θα συνεχιστούν κανονικά.

athlos.club

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ