1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2015 14:01

Πήρε μπροστά η μηχανή του ΑΟΛ

Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, με 3-1 σετ, πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα volley του ΑΟ Λαμίας και μάλιστα εκτός έδρας, επί μιας πολύ καλής ομάδας, της Νίκης Βόλου. Η Λαμιώτικη ομάδα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και νίκησε δίκαια σ΄ένα συγκλονιστικό αγώνα, του οποίου όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.
Τα κορίτσια του ΑΟΛ, που μπήκαν στο παιχνίδι ψυχωμένα και αποφασισμένα, προηγήθηκαν με 0-2 σετ και παραλίγο να τελειώσουν από νωρίς το ματς, όταν στο 3ο σετ πήραν προβάδισμα με 24-20. Σε εκείνο το σημείο, η ομάδα των γηπεδούχων, με σφοδρή αντεπίθεση, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το δραματικό σετ με 29-27, αποκτώντας ψυχολογικό προβάδισμα.

Ο ΑΟΛ όμως, που δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, επανήλθε δριμύτερος και πληρώνοντας τις αντιπάλους του με το ίδιο νόμισμα, ανέτρεψε το 20-17 του 4ου σετ και με 23-25 κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 23-25, 29-27, 23-25)

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλαζούλας): Ντάιμου, Γιαγκουνίδου, Σταυρακοπούλου, Λώλου, Γκαγκαδέλλη, Βαίτση, Αυγερινού, Κολοβού, Παππά, Δόλγυρα, Αφέντου, Πόλη.
Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ (Αγγέλης): Χέλιου, Πολύζου, Κίσσα, Ζαχαρή, Νικολίτσα, Κόντρα, Παπαδοπούλου, Ντάλλα, Τσιλαλή, Διπλάρη, Κακκάβα, Μόσχου.

Τα πλήρη αποτελέσματα της 3ΗΣ αγωνιστικής:

ΓΣ Νίκη Βόλου - ΑΟ Λαμίας 1-3
ΓΣ Αλμυρού - ΓΣ Νικαίας 0-3
Φ.Σ. Αμπελώνα - ΣΠΑ Καρδίτσας 3-0
ΑΣ Αργώ Βόλου - AO Σουφλαρίων 2-3

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ