1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2015 21:49

Εύκολη νίκη της Δραπετσώνας στο ξεκίνημα (videos)

Νικηφόρα πρεμιέρα και για το γυναικείο τμήμα του ΔΑΣ Δραπετσώνας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ. Χθες εντός έδρας αγώνα με τον Μ.Ε.Λ.Α.Σ Αγ. Ελευθέριο επικράτησε με 3-0 (25-19, 25-17, 25-14) για την πρώτη αγωνιστική.

Η ομάδα της Δρεπετσώνας έπαιξε πολύ καλό βόλει και κατέκτησε τη νίκη σχετικά εύκολα, παρά τη σθεναρή αντίσταση του Αγ. Ελευθέριου, ο οποίος παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το πολύ καλύτερο σε σχέση με την περσινή του παρουσία.

Και στα τρία σετ, η Δραπετσώνα, που έπαιξε πολύ γρήγορο και θεαματικό βόλει, έπαιρνε από την αρχή διαφορές, τις οποίες με την πάροδο του χρόνου, τις αύξανε. Μοναδικό σημείο που ο Αγ. Ελευθέριος, ισοφάρισε, ήταν στο 2ο σετ, όπου το 4-0, έγινε 6-6, αλλά άμεσα η Δραπετσώνα, ξαναπήρε την πρωτοπορία με 12-8.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Πετρόπουλου και Πατεράκη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Χατζηπέτρου, Καραγιαννίδου, Βαγγή, Τζώρτζη, Δούκα, Μπουρέλι/ Κρεμμύδα (λ), Φούσκα, Ιωάννου.
ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ: (Αμαξόπουλος) Παπαδάκη, Κουρτάκη, Κυριακοπούλου, Φουτζίτζη, Δανιά, Μαριάτου - Μεταξά. Ιωαννίδου (λ), Τσιούτσια (λ), Μπόροβα, Γαίτη, Νέτου.

Δείτε τον αγώνα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ