1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2015 13:19

Νικητής ο Φοίβος σε κλίμα συγκίνησης

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης διεξήχθη το 3ο Τουρνουά των Αγγέλων, το Σαββατοκύριακο 26-27/09, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Στεφάνου.
Οι ομάδες προσέφεραν τέσσερις συναρπαστικούς αγώνες. Στον τελικό επικράτησε ο Φοίβος Μελισσίων και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 3-1 σετ, με τον ΑΟ Αγίου Στεφάνου να αποδεικνύεται «σκληρός» αντίπαλος και να παίρνει το αργυρό μετάλλιο. Την τρίτη θέση πήρε ο ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού και την τέταρτη ο ΑΟ Θρακομακεδόνων.

Στο, κατάμεστο από κόσμο, γήπεδο βρέθηκαν: ο Δήμαρχος Διονύσου, κ. Ζαμάνης Δ., ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Κοκμοτός Β., ο Πρόεδρος του Θέσπις, κ. Δαρδαμάνης Β., ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Στεφάνου, κ. Κασαπάκης Μ.. Επίσης παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Κοροβέσης Σ. καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Στουραϊτης Γ., ο υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων κ. Μπακοδήμος Π., ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ κ. Αλλαγιάννης Κ., ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ, κ. Σύλλας Χ., ο διεθνής βολεϊμπολίστας κ. Γκιούρδας Μ. και φυσικά οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.

Ο ΑΟ Αγίου Στεφάνου απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στις αθλήτριες του που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ στις εισαγωγικές εξετάσεις και έδωσε αναμνηστικό προπονητικό μπλουζάκι σε όλες τις αθλήτριες, προσφορά του Volleystore.

Μετά την λήξη των αγώνων και τη βράβευση των αθλητριών, όλα τα κορίτσια του τελικού φόρεσαν τα μπλουζάκια του Τουρνουά των Αγγέλων και φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες, αποδεικνύοντας πώς ο αθλητισμός πρέπει μόνο να ενώνει τους ανθρώπους.
1.jpg2.JPG3.JPGtournoua2015.jpgfoivos.jpg


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ