1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-08-2015 18:01

Ενίσχυση και επιστροφές στον ΑΟ Σουφλαρίων

Ο Αθλητικός Όμιλος Σουφλαρίων ανακοινώνει την μεταγραφική ενίσχυση της Γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας αποκτώντας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 τις αθλήτριες :

1)Τσιαντούλη Εύη, διαγώνιος.Η μεγάλη της αγωνιστική εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία με μεγάλη επιτυχία θα δώσει στο σύλλογο τη δυνατότητα να πετύχει τον στόχο του που είναι η άνοδος στην Α2.

2)Πλιάκα Βάσω, πασαδόρος. Άλλη μία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία με μεγάλη επιτυχία. Η παρουσία της θα είναι καταλυτική στη λειτουργία της ομάδας.

Επέστρεψε στην ομάδα καθώς ολοκληρώνει τις σπουδές της, η αθλήτρια Βλότσου Βένια, η οποία κατά τη διάρκεια των σπουδών της αγωνίστηκε σε ομάδες των Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Σημαντική προσθήκη στην ομάδα καθώς έχει την εμπειρία της Α2 και δίνει άλλη προοπτική στην ομάδα. Επίσης παρέμεινε στην ομάδα η αθλήτρια του συλλόγου Γεωργάκα Νεφέλη η οποία είχε δοθεί με υποσχετική στην ΕΑΛ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην ομάδα παρέμειναν και όλες οι αθλήτριες που ανήκαν στο σύλλογο αποφασισμένες να πετύχουν την άνοδο. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στην αθλήτρια του Συλλόγου Καβριγιάννη Ρούλα η οποία παρόλο που θα είναι φοιτήτρια και είχε πολλές προτάσεις για μεταγραφή, δείχνοντας της αγάπη της στο σύλλογο αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα για να συμμετάσχει και αυτή στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Αποκτήθηκαν επίσης οι νεαρές αθλήτριες Βαρσάμη Ειρήνη (2000) πασαδόρος από το Φιλαθλητικό η οποία είναι μέλος της προεθνικής Κορασίδων Κεντρικής Ελλάδας και η Κακαράντζα Κατερίνα Διαγώνιος από την ΕΑΛ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τις νέες αθλήτριες στο σύλλογο και εύχεται σε ολες τις αθλήτριες παλαιές και νέες υγεία καλή αγωνιστική χρονιά με επίτευξη των στόχων τους αλλά και των στόχων του συλλογου.

**Η φωτογραφία είναι από την προηγούμενη σεζόν. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ