1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2013 11:34

Εύκολα οι παίδες της Αναγέννησης

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Παίδες της Αναγέννησης επί των Ελπίδων Λευκάδας με 3-0 σετ. H ομάδα του Αποστόλη Πορτοβάρα για πρώτη φορά φέτος ήταν σοβαρή και με διάρκεια στην απόδοσή της.

Εντυπωσιακός ήταν ο Χιούσιας που δεν είχε αντίπαλο πάνω στο φιλέ και οι πρώτοι χρόνοι του ξεσήκωσαν την εξέδρα, αφού τα χτυπήματά του θύμιζαν επίπεδο Α1. Εξίσου καλός ήταν και ο Λ. Αθανασίου, που τα έκανε όλα στο παιχνίδι και αν υπήρχε βραβείο mvp το δικαιούνταν. Ο κ. Πορτοβάρας έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους πιο μικρούς, αφού οι διαφορές στο 2ο και 3ο σετ ήταν τεράστιες (20-07 στο 2ο και 15-02 στο 3ο).  

Τα σετ: 25-17, 25-13, 25-07. 

Αναγέννηση (Αποστόλης Πορτοβάρας): Δημοθεόδωρος, Αθανασίου Λ., Χούσιας, Μαραγγιανός, Δραγατάκης, Κομζιάς, Κουτσούπας λ, Ζαχάρος, Πάλλας, Αθανασίου Δ., Καραμπάς.

Ελπίδες (Μαρία Γώγου): Αραβανής, Κοψίδας, Κοντογεώργης, Λιβιτσάνος, Τσιλιμπώκος, Ζαβιτσάνος, Ροντογιάννης, Φωτεινός, Βουκελάτος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ