1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-03-2015 21:57

Διεθνές τουρνουά του Διαγόρα υπό το βλέμμα του Παπαγεωργίου (photos)

Cannot find volleynews.v2/MEN/DIAGORAS/2014-15/diethnes-tournoua folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/DIAGORAS/2014-15/diethnes-tournoua/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Διεθνές τουρνουά βόλεϊ με την ονομασία «Διαγόρας - 110 χρόνια», που διοργάνωσε την Κυριακή 08 Μαρτίου 2015 ο Γ.Σ Διαγόρας στις δικές του εγκαταστάσεις.
Το τουρνουά διοργανώθηκε στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου, σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου.

Συμμετείχαν δύο ομάδες από την Περιφέρεια των Μούγκλων Τουρκίας, μια κατηγορίας Νεανίδων (15 έως 17 ετών) και μια κατηγορίας Βετεράνων (άνω των 40 ετών), που αντιμετώπισαν αντίστοιχες ομάδες του Γ.Σ. Διαγόρας στην «Τέντα».

Τους συναρπαστικούς, όπως εξελίχθηκαν, αγώνες, παρακολούθησαν πολλοί φίλοι και μέλη του Γ.Σ. Διαγόρας, αλλά και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Οικοδέσποινα ήταν η έφορος βόλεϊ του «Γηραιού» κα. Τασία Καρπαθάκη, ενώ εκ μέρους της Διοίκησης χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Μαρκακιού.

Τους αγώνες διαιτήτευσαν μέλη του τοπικού Συνδέσμου και μια Τουρκάλα διαιτητής.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, αλλά και της δεξίωσης που ακολούθησε, έγιναν ανταλλαγές δώρων και αναμνηστικών μεταξύ των δύο πλευρών. Επίσης, δόθηκε η υπόσχεση, οι συναντήσεις αυτές να συνεχιστούν και σε τουρκικό έδαφος, με στόχο την σύσφιξη και τη διατήρηση των φιλικών σχέσεω,ν ανάμεσα στους εκπροσώπους της πετοσφαίρισης των δύο χωρών

Το τουρνουά παρακολούθησε και ο καθηγητής τους Πανεπιστημίου των Σπορ της Κολωνίας και «ϊνστράκτορ» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βόλεϊ, συμπατριώτης μας, κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, που διατηρεί άριστες σχέσεις και με την Ομοσπονδία Βόλεϊ της Τουρκίας.

news12.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ