1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-03-2015 14:02

Η Εδεσσαϊκή πήρε το ντέρμπι με τον Ίκαρο

Toυ Γιώργου Γκολέμα: Επιστροφή στις νίκες για την Εδεσσαϊκή Γ.Ε. στο τοπικό ντέρμπυ με τον Ίκαρο στην Έδεσσα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Η Εδεσσαϊκή επικράτησε με 3-1 του μαχητικού Ίκαρου Έδεσσας  και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας  του πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ, που σε συνδυασμό με την ήττα της Κοζάνης από την πρωτοπόρο ομάδα της Σκύδρας, η διαφορά από της δεύτερη Κοζάνη είναι  στους μείον 3.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή στον αγώνα για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, οι μάχες που ακολούθησαν ήταν συναρπαστικές με τελική νικήτρια την ομάδα της Εδεσσαϊκής 3-1σετ, για δεύτερη φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες μέχρι το 20 πήγαιναν πόντο πόντο, εκεί όλα τελείωσαν για την ομάδα του Ίκαρου, ο Βαδάσης πήγε στο σερβίς, όπου δυσκόλεψε την υποδοχή του αντιπάλου και με 2 άσσους, ένα εντυπωσιακό μπλoκ  από τον μικρό Γιάγκο Σωτήρη και δύο απίστευτες κόντρες από τον ίδιο παίκτη τελείωσε το πρώτο σετ (19-25) για την Ε.Γ.Ε.

Ο Ίκαρος  ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα το β’ σετ τα πολλά λάθη στο σέρβις την υποδοχή και η αδικαιολόγητη νευρικότητα των παικτών της Ε.Γ.Ε. έδωσαν το δικαίωμα στους παίκτες του Ίκαρου να πάρουν  τελικά το δεύτερο σετ με (25-20).

Η αλλαγή στην περιστροφή, καθώς και το κατακόρυφο ανέβασμα όλων των παικτών της Ε.Γ.Ε. με την σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο, έκαναν το 3ο σετ παράσταση για έναν (13-25).

Στο τέταρτο σετ  ήταν μία επανάληψη του πρώτου οι ομάδες πόντο - πόντο με εναλλαγές στο σκορ έφτασαν μέχρι το 21-21 χέρι – χέρι σε εκείνο το  σημείο μίλησε η ψύχη των παικτών της Ε.Γ.Ε. και τελείωσαν το σετ και φυσικά το ματς (21-25).

Τα σετ: 1-3 (19-25, 25-20, 13-25, 21-25)

ΙΚΑΡΟΣ (Ρέτζιος): Ιωάννου, Ταουσάνης, Παπαδόπουλος, Χρυσοχοϊδης, Εξαρχόπουλος,  Αντώνογλου, Πριβατιτσάνης, Πόπτσης, Ρέτζιος.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δημητριάδης Γ): Ζήμνας, Βαδάσης, Μηνάς, Βάσιος, Τοπαλίδης, Μπουκουβάλας, Γιαγκός, Ακριτίδης, Κωστίκας.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του Εδεσσαϊκού Γιώργος Δημητριάδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδία  για την επιτυχία και την αγωνιστικότητα που δείξανε. Με αυτή τη νίκη συνεχίζουμε ποίο δυνατή βάζοντας τις βάσεις για την επόμενη χρόνια. Στόχος της ομάδας είναι τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστή σε όλα τα επίπεδα μέσα από την δουλειά και την αγάπη για το βόλλεϋ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ