1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-12-2014 17:12

Διακοπή λόγω βροχόπτωσης

Διακοπή λόγω βροχόπτωσης έγινε στον αγώνα μεταξύ των Νέων Βύρωνα και του Ιωνικού στο γήπεδο της Μυρακτής, το απόγευμα της Πέμπτης (11.12)

Παρά τη μέτρια βροχόπτωση στο γήπεδο της Μυρακτής, ο αγώνα διεκόπη, αφού το σίγουρο ήταν πως θα υπάρχει κάποιος τραυματισμός. 

Το γήπεδο στο οποίο αγωνίζονται οι Νέοι Βύρωνος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, κυρίως δομικά, με αποτέλεσμα κάθε φορά που υπάρχει κακοκαιρία να υπάρχει πρόβλημα στη διεξαγωγή των αγώνων. Εκτός από αυτό, πρόβλημα αποτελεί και ο ανεπαρκής φωτισμός, για τον οποίο έχει ενημερωθεί ο Δήμος. 

1 σχόλιο

  • Comment Link Περίεργος Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 14:51 posted by Περίεργος

    Για το θέμα του φωτισμού και μόνον το γήπεδο αυτό έπρεπε να έχει κριθεί ακατάλληλο. Όι εκάστοτε φιλοξενούμενοι για λόγους φιλοφρόνησης, πιθανότατα, αρνούνται να υποβάλλουν ένσταση έστω και αν οι κανονισμοί είναι σαφείς. Μια ένσταση ναι μεν μπορεί να μηδενίσει την ομάδα αλλά μάλλον θα οδηγήσει τους αδιάφορους αρμόδιους να φτιάξουν επιτέλους τον φωτισμό.Τώρα για τη βροχή ας μην το συζητάμε. Τα περισσότερα γήπεδα μπάζουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ