1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-12-2014 18:15

Σημαντική νίκη του Πειραματικού, 3-2 τη ΧΑΝΘ (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/WOMEN/2014-15/peiramatiko-xanth folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/EPESTH/WOMEN/2014-15/peiramatiko-xanth/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Θεσσαλονίκη - Γιώργος Γκολέμας.
Για το πρωτάθλημα της Α΄ Γυναικών της ΕΠΕΣΘ, το Πειραματικό νίκησε εκτός έδρας με 3-2 τη ΧΑΝΘ για την όγδοη αγωνιστική, ύστερα από ένα μέτριο παιχνίδι με πολλά λάθη.

Τα κορίτσια της Αδελφότητας βρέθηκαν σε άσχημη μέρα χωρίς καλή υποδοχή και με άσχημα ποσοστά στις τελικές προσπάθειες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πέμπτο σετ η ΧΑΝΘ αν και προηγήθηκε 12 -10, με ένα 5 - 0 έχασε το σετ και κατ΄ επέκταση τον αγώνα. Είναι η δεύτερη φορά, όπως στον αγώνα με τον Γαλαξία, που ενώ προηγείται, στο πέμπτο σετ, με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με ανατροπή (5 - 0) των αντιπάλων της στο τέλος χάνει τον αγώνα. Είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει την ομάδα. Στην βαθμολογία προηγείται ο αήττητος Καμπανιακός και ακολουθούν στην δεύτερη θέση ο Γαλαξίας με την ΧΑΝΘ, ακολουθεί με ένα βαθμό πίσω η ΜΕΝΤ. Tην επόμενη αγωνιστική η ΧΑΝΘ θα αγωνισθεί με τον Μέγα Αλέξανδρο εκτός όπως και το Πειραματικό με τον Καμπανιακό.

Τα σετ: 3-2 (18-25, 22-25, 25-22, 25-17, 15-12)

XANΘ (Χριστόπουλος Βασίλης): Βερνάρδου, Αρμουτάκη, Γερακίτη, Γκολέμα, Tζοβένου, Γαλλίκα, Πετίδου, Μπακοπούλου, Μανωλοπούλου, Μαρτίνη, Αβδελά, Σωτηρίου.
Έφορος: Ευάγγελος Ντινόπουλος Φροντιστής: Γεώργιος Τσιούκας.
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Μπελουμπέγκωφ Άρμεν): Διαμαντή, Θωμοπούλου, Καμφορίδου, Βαρδοπούλου (λ), Μασούρα, Σωτηριάδου, Μαύρου,Τζηρίνη, Γκινάλη, Μαυρίδου, Κίτσου.

Βοηθός: Μαρία Κουτσιανικούλη. Έφορος: Ι.Σταμπούλης. Στατιστικολόγος: Β. Δημόπουλος.

Καλή η διαιτησία των Χρήστου Στεργιόπουλοα – Φωτεινής Μπουκουβάλα. Γραμματεία: Π. Τσαντόγλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ