1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2014 01:04

Ο Ειρήναρχος Κεμανετζής νέος πρόεδρος στην ΕΠΕΘΡ

Ο... εκλεκτός του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ειρήναρχος Κεμανατζής είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολική Μακεδονίας μετά την αποχώρηση από τον προεδρικό θώκο και ύστερα από πολύχρονη θητεία του Στράτου Μαρασλή.

Οι εκλογές έγιναν την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη χωρίς ο Μαρασλής να θέσει υποψηφιότητα και ο Κεμανατζής θα έχει τετραετή θητεία.

Ο Ειρήναρχος Κεμανετζής στο απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο ήταν ταμίας εκπροσωπώντας τον Α.Ο. Τυχερού και μετά την απόφαση του Μαρασλή να αποχωρήσει πήρε το χρίσμα από την πλειοψηφία των σωματείων.

Στην θέση του αντιπροέδρου της ΕΣΠΕΘΡ διατηρείται ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, εκπρόσωπος του Α.Ο. Ορεστιάδας ο οποίος είναι και ο μόνος από την Ένωση Θράκης που κατέχει θέση εντός του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ.

Ο Γιώργος Ξενουδάκης της Νίκης Αλεξανδρούπολης είναι ο Γενικός Γραμματέας, ταμίας ο Βαγγέλης Γιαγούρτάς που συμμετείχε ως μέλος και στο προηγούμενο ΔΣ και εξελέγη και αυτή τη φορά ως εκπρόσωπος της Γυμναστικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (ΓΕΑ), ενώ ειδικός ειδικός γραμματέας ο Άγγελος Ζωγραφίδης από τον Ερμή Δράμας.

Μέλη είναι ο Τόλης Αλεξούδης του Έβρου Σουφλίου, ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, ο Αριστοτέλης Τσότρας του Ερμογένη Ξάνθης και ο Μανώλης Εμμανουηλίδης από την ΑΕ Κομοτηνής.

 

*Στη φωτογραφία ο Στράτος Μαρασλής

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ