1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2014 19:13

Ξεκίνησε με χαμόγελα η Άρτα

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Άρτα, σε μια μεταβατική χρονιά για τον σύλλογο, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ.


Στην πρώτη προπόνηση το παρόν έδωσαν 11 αθλητές: Αλέξανδρος Κωστανίκος, Νίκος Κραψίτης, Λάμπρος Αθανασίου, Δημήτρης Ζαχάρος, Στάθης Μπίκας, Πάνος Δημοθεόδωρος, Γιάννης Μαραγγιανός, Γεώργος Σαλεμής, Λεονάρντο Σάνκα, Ανδρέας Ρίζος και Καραβασίλης Αλέξανδρος. Δικαιολογημένα απουσίζαν τέσσερις αθλητές και συγκεκριμένα οι Κέρι Τσήνα, Γεώργιος Τασηνίκος, Φάνης Κομζιάς και Αλμπιόν Χιούσας.

Ο προπονητής Αποστόλης Πορτοβάρας έδωσε το έναυσμα για μια κουραστική προετοιμασία, ζήτησε τον καλύτερο εαυτό από όλους και υποσχέθηκε να φτιάξει μια ομάδα ανταγωνιστική, ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «είναι μια χρονιά μεταβατική για μας, αφού στην βασική ομάδα θα προωθηθούν εξ ανάγκης αρκετοί μικροί. Αυτό δεν με φοβίζει γιατί θα δοθούν ευκαιρίες στα μικρά παιδιά που στο χέρι τους είναι πλέον να πιάσουν την ευκαιρία από τα «μαλλιά». Ουσιαστικά είναι το μεγάλο μας στοίχημα και εύχομαι η προετοιμασία να κυλήσει χωρίς προβλήματα, να βρούμε την χημεία σαν νέα ομάδα και να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ