1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2014 11:28

Ανανέωσε με Ψάρρα και συμφωνία με Στυλιανό οι «πάνθηρες»

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά και την κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Αργύρη Ψάρρα.

 

«Μετά την παρουσία της ομάδας μας την περσινή χρονιά στο final four του πρωταθλήματος και την κατάληψη της τρίτης θέσης ευελπιστούμε η καινούργια αγωνιστική χρονιά να μας βρει ένα βήμα παραπάνω και να διεκδικήσουμε την άνοδο μας στην Α2 κατηγορία. Με την βοήθεια των φιλάθλων μας θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να επιτύχουμε τους στόχους μας».

 Παράλληλα ο Ιστορικός μετά την συμφωνία του με τον Άγγελο Καρακίτσο έδωσε τα χέρια με τον (κεντρικό) Γιάννη Στυλιανού  ο οποίος επιστρέφει στις τάξεις της ομάδας μετά την περίοδο 2009-2010.

O Γιάννης Στυλιανού είναι γεννημένος το 1990 και τα πρώτα του βήματα στο χώρο του βόλει τα έκανε με τα χρώματα του Παναθηναικού, στην συνέχεια σε ηλικία 17 χρονών ήρθε στον Πανιώνιο και έμεινε μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 όπου και αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της ΄Β Εθνικής. Οι επόμενες ομάδες του κατά σειρά ήταν Α.Ο.Π. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (τοπικό) ΙΩΑΝΝΙΝΑ (Α2) ΟΦ. ΓΕΡΑΚΑ (Α2).

Μετά την συμφωνία ο Γιάννης δήλωσε: "Είναι μοναδικής έντασης η χαρά που βιώνω καθώς επιστρέφω σε γνώριμα μέρη έχοντας στο πλευρό μου ανθρώπους που είχαμε ιδρώσει μαζί στο παρκέ όταν ακόμα ήμουν αμούστακος έφηβος. Σε ένα σύλλογο με άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις με παράγοντες που καταθέτουν το 'εγώ' τους για την πρόοδο αυτού, μπορείς μόνο να ανυπομονείς για την έναρξη της προετοιμασίας. Καλή σεζόν και καλό αύριο για το άθλημα μας"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ