1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2014 20:30

Παραμένει στο τιμόνι της Νίκης Αμαρουσίου ο Νώντας Μπάιμπος

Για άλλη μία σεζόν και έκτη συνολικά στον πάγκ οτης Νίκης Αμαρουσίου, θα βρίσκεται ο Νώντας Μπάιμπος, όπως ανακοίνωσε η αθηναϊκή ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νώντα Μπάιμπο, ο οποίος θα βρίσκεται στο "τιμόνι" της ομάδας μας για έκτη διαδοχική σεζόν!

Η διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου στο πλαίσιο της αλληλοεκτίμησης και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης που διέπουν τις σχέσεις της με τον κόουτς Μπάιμπο αποφάσισε να συμπορευτεί για ακόμη μία σεζόν μαζί του.

Ευχόμαστε στον Νώντα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο του!

2 σχόλια

  • Comment Link xaosss Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 00:00 posted by xaosss

    φιλε κολλημα το σημαντικωτερο σε μια ομαδα αυτης της κατηγοριας που στελεχωνεται απο αθλητριες με εμπειριες πολλες και υψηλων κατηγοριων ειναι το μεταλλο και η ομοιογενεια και πολυ λιγοτερο ο προπονητης. αλλωστε ο γσχ που αναφερεις επαιξε σχεδον το 2ο γυρο χωρις ουσιαστικα προπονητη.Το ασχημο ειναι μια ομαδα να επενδυει με το αναλογο αντιτιμο σε ηχηρα ονοματα και στο τελος να αποδεικνυεται κατωτερη των περιστασεων

  • Comment Link Κολλημα Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 22:41 posted by Κολλημα

    Καλά πάρτι θα κανουν οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους. Φέτος ήταν ο ΓΣΧ των προβλημάτων (η Παλληνη εξαρχής ξεχώριζε) άλλες χρονιές άλλες ομάδες του στέρησαν την άνοδο, του χρόνου ποια αλλη ομαδα θα κανει μάγκες ; Τι πρεπει να γινει για να αλλάξει αυτή η ομαδα προπονητή ; Εκτος αν ο προπονητής πληρώνει την ομαδα....Κρίμα στα λεφτά για πέταμα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ