1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2014 14:37

Συμφωνία με προπονητές ακαδημιών ο ΑΟ Λαμίας

Ο Αθλητικός Όμιλος Λαμιας (ΑΟΛ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τους προπονητές καθηγητές φυσικής αγωγής: Αναγνωστόπουλο Κων/νο και Ζαχαρη Δήμητρα.

το ΔΣ στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει τα τμήματα υποδομών του βλέπει στα πρόσωπα των παραπάνω προπονητών αυτούς που θα αξιοποιήσουν στο έπαρκο το έμψυχο δυναμικό των υποδομών του συλλόγου,ώστε να προχωρήσουν τα παιδιά της πόλης της Λαμίας ένα βήμα μπροστά το βόλλευ της πόλης μας.
 
Βασικός στόχος και όραμα του συλλόγου αποτελεί η δημιουργία ενός πρότυπου συλλόγου, ο οποίος θα στελεχώσει την πρώτη ομάδα εξ'ολοκλήρου μέσα απο τα δικά του παιδια, που θα αναδείξουν το ταλέντο τους και ως συνέχεια θα αναδείξουν τον σύλλογο πανελλαδικά.
 
Και επειδή οι στόχοι επιτυγχάνονται μέσα απο την σκληρή και
συστηματική δουλειά και όχι με βαρύγδουπα λόγια,η διοίκηση του ΑΟ Λαμίας με πάθος αλλά και πατώντας γερά στο έδαφος, προσφέρουν τον εαυτό τους για το καλό των παιδιών τους, και των συνανθρώπων τους, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν χαρίζεται αλλά όλα μπορούν να γίνουν, με μοναδικό όπλο τη θέληση και τη συλλογική προσπάθεια.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Λαμίας, μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις, συνειδητοποιώντας τα κοινά οράματα και στόχους που έχουν με τους εν λόγω προπονητές, για το μέλλον του βόλεϊ, αποφάσισαν ομόφωνα να συνεργαστούν μαζί τους, εμπιστεύομενοι τα παιδιά τους σε καταξιωμένους και έμπειρους προπονητές στο χώρο των ακαδημιών του βόλεϊ. Οι παραπάνω πτυχιούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής, με επαρκή τεχνογνωσία, φιλοδοξίες και μεράκι σε αυτό που κάνουν, μεγαλωμένοι μέσα στο άθλημα και τον αθλητισμό, πιστεύουν στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθαι», την αξιοποίηση των ταλέντων της πόλης μας, αλλά και σε μια νέα και υγιή μέρα στο χώρο του βόλεϊ. Παράλληλα, ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση και άλλων συνεργατών που θα στελεχώσουν το προπονητικό και έμψυχο δυναμικό του.

Ο ΑΟ Λαμίας οργανώνει συστηματικά με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη μέρα των τμημάτων υποδομής, πιστεύοντας περισσότερο από κάθε άλλον στο ταλέντο των παιδιών της πολης μας, υποσχόμενοι η αγάπη του για το βόλεϊ και τα παιδιά να βρει ανταπόκριση από τον κόσμο της Λαμίας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Λαμίας (ΑΟΛ)
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ