1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2014 13:52

Γεράνιος: «Ντροπή για το βόλεϊ»

Ο προπονητής της ΕΑΠ Αντώνης Γεράνιος μίλησε για την επίθεση που δέχτηκαν οι παίκτες του από οπαδούς του Κόροιβου. Κατήγγειλε την απουσία της αστυνομίας και τόνισε πως πρώτη φορά έζησε τέτοιες στιγμές ωμής βίας!
«Ολα έγιναν λόγω της εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε στην εφημερίδα Πελοπόννησο ο προπονητής της ΕΑΠ Αντώνης Γεράνιος και συμπλήρωσε: «Μπορεί να υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών, αλλά αυτοί θα τα έβρισκαν μεταξύ τους, όπως συμβαίνει πάντα. Ομως η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο τα τίναξε όλα στον αέρα και ακολούθησαν στιγμές βιαιότητας. Είμαι από το 1980 στα γήπεδα και για πρώτη φορά στην καριέρα μου βίωσα τέτοια γεγονότα. Είχα φοβηθεί και στην Μίκρα στον παιχνίδι με τον Ηρακλή στον επαναληπτικό της ΕΑΠ για το CEV. Ομως στην Μίκρα ήρθε ένας αστυνομικός από τους πολλούς που υπήρχαν τότε στο γήπεδο και μου είπε «μη φοβάσαι, δεν θα πλησιάσει κανείς». Πράγματι τότε δεν πλησίασε κανείς, αλλά στην Αμαλιάδα δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός. Ο,τι έγινε στην Αμαλιάδα είναι ντροπή, δεν τιμά το βόλεϊ και δεν τιμά κανέναν».

1 σχόλιο

  • Comment Link LOCOS AMARILLOS Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 17:53 posted by LOCOS AMARILLOS

    τι εγινε γερανιε ? καπου θα σε δερνανε . την γλυτωσατε στο βραχατι που στησατε τον τελικο με τους μιλιμενους διαιτητες, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΡΕ....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ