1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-03-2014 01:41

Στoν τελικό η ΜΕΝΤ

Η ΜΕΝΤ ολοκλήρωσε την ανατροπή της έδρας στον ημιτελικό της Β Εθνικής Γυναικών και προκρίθηκε στον τελικό των Play Off με 3-1 νίκες επί του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, Η ομάδα της Τούμπας, που νίκησε εύκολα τον Κεραυνό στην έδρα της με 3-0, θα αντιμετωπίσει στους τελικούς τον ΑΣΚ Λαγκαδά, που έχει το πλεονέκτημα έδρας και με τον οποίο είναι ισόπαλη 1-1 στις νίκες. Το πρόγραμμα των τελικών θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 27 Μαρτίου. Ο πρωταθλητής θα ανέλθει στην Α2 Γυναικών, ενώ ο δευτεραθλητής θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στο ειδικό τουρνουά ανόδου.

Στην Β Εθνική Ανδρών οι ημιτελικές σειρές ξεκινούν την Πέμπτη 27/3, με τον Επίκουρο και την ΧΑΝΘ να έχουν πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα της Πολίχνης προηγείται με 2-0 νίκες του ΠΟ Μουδανιών, ενώ η ΧΑΝΘ επίσης με 2-0 της ΑΕΝ Αγ. Τριάδος.

Πρεμιέρα των Play Off έχουμε την Πέμπτη 27/3 και στην Τοπική Κατηγορία Ανδρών, όπου είναι πιθανό να κριθεί η άνοδος στην Β Εθνική, καθώς η ΑΕ Πυλαίας προηγείται του Πήγασου Πολίχνης με 2-0 νίκες και ο Καμπανιακός της ΑΕΝ Πανοράματος επίσης με 2-0. Οι νικητές των ημιτελικών σειρών, εκτός από την άνοδο, θα συναντηθούν στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ