1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2014 13:28

«Μας οδηγείτε στην καταστροφή»

Αυξάνονται οι φωνές κατά της διοίκησης της ΕΣΠΕΔΕ (Δυτικής Ελλάδας) για τους ορισμούς των αγώνων. Αυτή τη φορά είναι ο Αρχίλογος Λευκίμμης που διαμαρτύρεται καθώς αδυνατεί να αγωνιστεί εκτός έδρας.
«To Δ.Σ του ‘’Ο.Π.Λ.- Ο ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ’’ συνεδρίασε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 με θέμα την δυσκολία που αντιμετωπίζει η ομάδα μας για τον αγώνα ΕΠΛΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Ο.Π.Λ. ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρχε προφορική συμφωνία μεταξύ του σωματείου μας και του πρώην προέδρου της Ε.Σ.Π.Δ.Ε ότι όλοι οι εκτός έδρας αγώνες που θα έδινε η ομάδα μας θα γινόταν Κυριακή και ώρα που θα εξυπηρετούσε και τα δύο σωματεία για να μην υπάρξουν δυσκολίες λόγω εργασίας των αθλητών και λόγω καραβιών. Η συμφωνία αυτή τηρήθηκε μέχρι και τον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα. Με την αλλαγή του προέδρου αυτό πλέον δεν ισχύει και βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μας είναι αδύνατο να συμμετάσχουμε στον παραπάνω αγώνα.

Καταλήγοντας, θεωρούμε ότι έτσι δεν προάγεται το άθλημα και οδηγείται τον ‘’ΑΡΧΙΛΟΧΟ’’ προς την καταστροφή. Την στιγμή μάλιστα που κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια να ξαναγεννηθεί η ομάδα μας κάνοντας μια νέα αρχή με την δημιουργία μιας ακαδημίας 30 νέων παιδιών. Και ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι προπονήσεις μας γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς κλειστό γυμναστήριο.

Ελπίζουμε να γίνει κατανοητό το αίτημά μας και να βρεθεί λύση για τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος».

3 σχόλια

  • Comment Link Rasta Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 20:57 posted by Rasta

    Θα συμφωνήσω και με τους δυο σε γενικές γραμμές για τα σχόλια.... Παρ' όλα αυτά, γνωρίζοντας κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες, στην ομάδα του Αρχίλοχου δόθηκε η εναλλακτική του να διαλέξουν ώρα διεξαγωγής του αγώνα έστω και νωρίτερα από την προκαθορισμένη (19.00), μα δεν το δέχτηκαν. Ίσως είχαν λοιπόν γενικότερο πρόβλημα. Επίσης θα πρέπει να επισημάνω πως εκτός των ανδρικών και γυναικείων ομάδων μπάσκετ της Λευκάδας, τη συγκεκριμένη Κυριακή τυχαίνει να αγωνίζονται και τα τμήματα υποδομής των αντίστοιχων ομάδων, επομένως το πρόγραμμα γεμίζει, χωρίς βέβαια να γεμίζει το υπερβολικό δωδεκάωρο. Και πάλι όμως, το λόγο πρέπει να έχει η ΕΣΠΕΔΕ.

  • Comment Link βολειμπολιστας Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 13:52 posted by βολειμπολιστας

    O "παιξτε βολεϊ" ορθα επισημαινει ότι δεν υπαρχει από την αρχη του πρωταθλήματος ένα συγκεκριμενο πρόγραμμα διεξαγωγης του. Για την εφαρμογή του προγράμματος υπευθυνη είναι η διοικηση της ΕΣΠΕΔΕ που δεχεται αλλαγες (στο μιλητο)για λογους που δεν προβλέπονται από την Γενικη προκηρυξη πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ. Το ΔΙΚΑΙΟ αιτημα της Λευκίμμης θα μπορουσε καλλιστα να λυθει πριν την κληρωση του πρωταθλήματος.Αν όμως ειχε λυθει τοτε πώς οι διάφοροι παραγοντισκοι θα πωλουσαν εκδουλευση στα διαφορα σωματεια χρησιμοποιώντας το "κατοπιν ενεργειων μου" για λογους προφανεις.
    θελω να προσθεσω ότι οι ομαδες μπάσκετ της Λευκάδας δεν παιζουν κάθε Κυριακη εντος εδρας ουτε ότι δυο αγωνες μπάσκετ διαρκουν ένα 12ωρο αρα μπορουσε να βρεθει ωρα δια έναν αγωνα βολει με την προυποθεση ρυθμισης του προγράμματος από την αρχη της περιοδου.

  • Comment Link ΠΑΙΞΤΕ ΒΟΛΛΕΥ Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 17:43 posted by ΠΑΙΞΤΕ ΒΟΛΛΕΥ

    Είναι αστείο να υπάρχουν συνεχώς προβλήματα με τα παιχνίδια. Τι σημαίνει "δεν μπορούμε να μεταβούμε διότι έχουν δουλειά οι παίχτες"? Αν η αδυναμία δεν οφείλεται σε καιρικές συνθήκες λόγω του καραβιού, όσο αφορά την εν λόγω ομάδα, τότε καμία άλλη δικαιολογία δεν ευσταθεί (εκτός θανάτου). Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα και πρέπει επιτέλους να μπεί ένα πρόγραμμα. Θα καταλήξουμε με τις αναβολές να αγωνιζόμαστε τον Αύγουστο για να βγάλουμε πρωταθλητή ΕΣΠΕΔΕ. Όποια ομάδα δεν μπορεί, ας αποσυρθεί. Έχει ζητηθεί από τη ΕΣΠΕΔΕ οι ομάδες να δηλώσουν γήπεδα και ώρες. Για τη Λευκάδα συγκεκριμένα, η Κυριακή είναι απαγορευμένη ημέρα μιας και το γήπεδο είναι κλεισμένο από το μπάσκετ, επομένως, ορθά, δήλωσε Σάββατο. Το ίδιο έχει κάνει και η Πρέβεζα, η Άρτα κτλ....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ