1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-01-2014 12:34

Σε... απόσταση βολής η Άρτα

Μετά τους Παίδες και οι Άνδρες της ΑΡΤΑ VOLLEY ξεκίνησαν με το δεξί στο 2014. Στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής νίκησαν τις Ελπίδες Λευκάδας με 3-1 σετ, πετυχαίνοντας την 4η τους επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και φτάνοντας τους 10 βαθμούς, έναντι 13 του Α.Ο. Πρέβεζας και Γ.Ε.Μεσολογγίου. Όμως η ομάδα του Αποστόλη Πορτοβάρα-Γιάννη Σταμούλη έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, με τον Αρχίλοχο Λευκίμμης, που θα γίνει την Κυριακή που μας έρχεται για να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος. Στα άλλα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής είχαμε Α.Ο. Πρέβεζας – Γ.Ε. Μεσολογγίου: 3-2 και Φ.Ε. Ιωαννίνων – Αρχίλοχος: 0-3. Ρεπόείχε η ομάδα της Βολίδας Κέρκυρας.
Η αρτινή ομάδα ξεκίνησε καλά, είχε μαξιλαράκι ασφαλείας από την αρχή στο 1ο σετ, στα μισά προηγήθηκε 15-9, 22-17, όμως δεν είχε υπομονή και αλλεπάλληλα λάθη κυρίως στον αμυντικό τομέα και στο μπλοκ βάλανε την Λευκαδίτικη ομάδα στο παιχνίδι, που ισοφάρισε σε 23-23. Το time-out του προπονητή της Αρτινής ομάδος Αποστόλη Πορτοβάρα ηρέμησε τους παίκτες, που με ένα μπλοκ-αουτ του Χαττάρι και διπλό μπλοκ του Τάνα-Αθανασίουτελειώσανε το σετ με 25-23 υπέρ της  ΑΡΤΑ VOLLEY.

Το 2ο σετ ήταν εντυπωσιακό για την ΑΡΤΑ VOLLEY κυρίως σε επίθεση και μπλοκ με αποτέλεσμα να προηγηθεί 20-9, όταν και έγιναν πολλές αλλαγές με τουςΑθανασίου, Μαζιώτη και Ζαχάρο να αντικαταστούν τους Πλακιά, Κωστανίκο, Τάνα. Ο ρυθμός δεν έπεσε και εύκολα τελείωσε 25-14.

Στο 3ο σετ καλό πρόσωπο είχε η ΑΡΤΑ VOLLEY  μέχρι το 12-10, όταν «σβήσανε τα φώτα» αναπάντεχα, αρχίσανε πολλά λάθη επιθετικά, χαμένα σέρβις και χωρίς καμιά συγκέντρωση και το σετ χάθηκε με 18-25.

Αλλαγή σκηνικού στο 4ο σετ, η Αρτινή ομάδα έδειξε την ανωτερότητά της και αφού προηγήθηκε στα μισά 15-08, αργότερα 20-13, πήρε το σετ 25-17 και τηννίκη με 3-1 σετ. 

Ξεχώρισαν για την ΑΡΤΑ VOLLEY οι Κωστανίκος, Τσήνα, ενώ για τις Ελπίδες Γ. Ναζόπουλος και Νάσσης.

Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Αποστόλης Πορτοβάρας):
Κωστανίκος, Πλακιάς, Τάνας, Τασηνίκος, Τσήνα, Χαττάρι/ Κουτσούπας λ., Λιανός λ., Ζαχάρος, Δάσκαλος, Μαζιώτης, Αθανασίου.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Παπαθανασίου): Χρ. Ναζόπουλος, Λαϊνάς, Γ. Ναζόπουλος, Νάσσης, Φωτεινός, Γληγόρης/ Αραβανής λ. Βουκελάτος λ., Κοντογεώργης, Κώτσης, Σταύρακας, Γαζής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ