1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-12-2013 13:21

Ο Κλεάνθης έτοιμος για... Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Παρουσίαση εφάμιλλη αγώνων Τσάμπιονς Λιγκ σε αγώνες του εξωτερικού φυσικά, έζησαν οι θεατές και οι παίκτες των ομάδων του Κλεάνθη και της Ροδίων Αθλέσις για το τοπικό πρωτάθλημα.
Μάλιστα τιμήθηκε για την προσφορά του ο προπονητής του Κλεάνθη Λοΐζος Παπακωνσταντίνου ο οποίος εφέτος αγωνίζεται στον Κλεάνθη και μέχρι πέρυσι ήταν στην Ροδίων Άθλησις και αγωνίζεται στα πρωταθλήματα Δωδεκανήσου από το 1992. Η Ροδίων Άθλησις νίκησε με 3-0 αλλά η ατμόσφαιρα που είχαν φτιάξει οι γηπεδούχοι είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ο αγώνας ήταν για την 4η Αγωνιστική του τοπικού της Ζ Περιφέρειας (Δωδεκανήσου).

Κλεάνθης - Ροδίων Άθλησις 0- 3 σετ: 18 - 25 (32'), 23 - 25 (25'), 14 - 25 (19')

Διαιτητές: Σ. Σταματίου, Θ. Κυπριώτης, Ν. Χατζησταυρίδης

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τζανουδάκης Ν., Σταυριανός, Στ., Τρίχας Γ., Πότσου Ν., Λοίζος Β., Βολοτσάκας Κ., Γιακουμάρος Γ., Παπακωνσταντίνου Λ., Κλαδίτης Α., Μάνης Α., Λολάκης Εμ., Σαρικάς Δ.

ΡΟΔΙΩΝ: Τζιώλας Σπ., Σκορδούλης Ι., Άμαλος Ι., Μοσχούς Χρ., Γκένοφ Ντ., Μαυράκης Κ., Καλαϊτζής Γ., Μπάρδης Β., Κοκολάκης Εμ., Φράνκε Στ., Σκλήβας Ν.


Την επόμενη μέρα της γιορτής το Ροδίων Άθλησις έβγαλε την εξής ανακοίνωση: «Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του Κλεάνθη για τη φιλοξενία στον αγώνα Βόλεϊ Ανδρών την Κυριακή 1/12/2013 και να συγχαρεί το σωματείο αλλά και τους κυρίους Μαγκαφά Δημήτρη, Πότσου Νικόλαο και Παπακωνσταντίνου Λοΐζο αλλά και όσους συνέβαλαν για την εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Ήταν αξιοζήλευτη, ακόμα και για ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Με αυτόν τον τρόπο, έδειξαν έμπρακτα ότι πραγματικά αγαπάνε το άθλημα και προσπαθούν να ξαναφέρουν τον κόσμο στα γήπεδα. Από αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να παραδειγματιστούμε όλοι όσοι ειλικρινά ενδιαφερόμαστε για την προώθηση και εξέλιξη του βόλεϊ. Εμείς θα είμαστε συμπαραστάτες σε τέτοιες προσπάθειες και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία. Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά».

«200 άτομα σε κάθε αγώνα»

Όπως δήλωσε ο γενικός αρχηγός του Κλεάνθη Νίκος Πότσου: «Εμείς σαν Κλεάνθης σκοπεύουμε κάθε αγωνιστική εντός έδρας να κάνουμε γιορτή του βόλεϊ για να γνωρίσει περισσότερος κόσμος το άθλημα. Καταφέραμε να μαζέψουμε 200 άτομα σ αυτόν τον αγώνα. Ο κάθε φίλαθλος με μια μικρή ενίσχυση στο σύλλογο (2 Ευρώ) έμπαινε σε κλήρωση για να κερδίσει μια φόρμα της ομάδας μας. Στην είσοδο δίναμε και match programm με το ρόστερ των ομάδων (επισυναπτόμενο αρχείο). Στόχος μας είναι και μασκότ για τα μικρά παιδιά που θα μοιράζει διάφορα δωράκια».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ