1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-12-2013 21:21

Διπλό του Φιλαθλητικού και ένσταση της ΦΕΙ

Μια αγωνιστική πρίν το τέλος του Β΄γύρου της πρώτης φάσης του Περιφερειακού Πρωταθλήματος , διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ ΦΕΙ και Πρέβεζας , των δύο ομάδων που ήδη έχουν προκριθεί.
Στο πρώτο σετ η ΦΕΙ ήταν πολύ καλύτερη , προηγούμενη πάντοτε με σταθερή διαφορά , όμως προς το τέλος κινδύνευσε να το χάσει παρά το ότι προηγήθηκε ακόμη και με 24-19 , τελικά με την ψυχή στα δόντια το πήρε με 25-22 .

Ανεξήγητα η απόδοση της ΦΕΙ έπεσε στα επόμενα σέτ και παρά τις πολλές αλλαγές που δοκίμασε ο προπονητής της , πολλά λάθη από το σύνολο των αθλητριών της , έδωσαν εύκολα τα επόμενα σέτ στην Πρέβεζα με 17-25, 16-25 και 14-25.

Στην αρχή του αγώνα υπεβλήθη ένσταση από την ΦΕΙ για κακή συμμετοχή δύο αθλητριών της Πρέβεζας , αφού αντί για δελτία της ΕΟΠΕ είχαν μόνο φωτοτυπημένες τις ταυτότητες σφραγισμένες από την ΕΣΠΕΔΕ , πάλι σε φωτοτυπία χωρίς ιατρική βέβαια θεώρηση , γεγονός που άφησε ασυγκίνητους τους Διαιτητές οι οποίοι δέχθηκαν να αγωνισθούν οι αθλήτριες.

Ακόμη σημειώνεται ότι η αθλήτρια Σιούλα της Πρέβεζας δεν αναφέρεται στο φύλλο αγώνα σαν λίμπερο παρ΄ ότι  σαν λίμπερο αγωνίστηκε .  

Τα σετ: 1-3 (25-22, 17-25, 16-25, 14-25).

ΦΕΙ(Καλογήρου Δημήτρης): Χριστοδούλου Κατερίνα ,  Τάσση Μαριάνθη, Τάσση Άννα, Κύρλα, Μάστορα , Νούγια, Βερυκίου (Λ), Βώττη (Λ), Καραγεώργου , Κόντου, Λαγού , Χριστοδούλου Μαριάννα.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Κυριαζής Χρύσανθος ): Κουμάση , Λάσκαρη, Γιάγια, Μπαρμπούδη, Παναγιωτίδου, Ειρ. , Παναγιωτίδου Αν. ,  Σιούλα  (Λ), Ντάκουλα , Ρίκα, Θεοχάρη . 

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΕΠΕ ΤΖΙΝΣ Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 19:20 posted by ΠΕΠΕ ΤΖΙΝΣ

    ΓΕΛΙΟΙ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ