1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2016 04:12

Στην ...σέντρα οι τραυματίες

Ο διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος έφερε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο το θέμα των απόντων παικτών-τριών

από τις Εθνικές ομάδες και το εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει τον Δεκέμβριο ποιοι-ες θα τιμωρηθούν, γιατί όπως ανέφερε "κάποιοι αθλητές-τριες εκμεταλλευόμενοι την προεκλογική περίοδο και την αναστάτωση που προκλήθηκε, σκύλευσαν στο πτώμα της Εθνικής. Η ΕΟΠΕ υπολειτουργούσε και δεν έβγαλε καν ανακοίνωση για τον προπονητή που παράτησε εν μέσω αγωνιστικής περιόδου την Εθνική γυναικών. Κάποιοι αθλητές-τριες έκαναν προπονήσεις και έπαιζαν σε φιλικά παιχνίδια των ομάδων τους, ενώ έφυγαν από τις Εθνικές ομάδες ως τραυματίες"

Οι εκθέσεις των προπονητών τέθηκαν στη διάθεση της διοίκησης και υπάρχει δέσμευση ότι με το θέμα θα ασχοληθεί η νέα εκλεγμένη διοίκηση της ΕΟΠΕ και θα επιβάλει τις όποιες ποινές στους αδικαιολογήτως απόντες, βάση του εσωτερικού κανονισμού, ενώ θα εξετασθούν και οι γνωματεύσεις των γιατρών.

3 σχόλια

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 19:14 posted by pao29

    θελω να ειστε προσγειωμενοι...ουτε καν ποινη θα ριξουν...σας το γραφω απο τωρα...να τιμωρησουν πια;;;την γιωτα,χριστοδουλου,κωνσταντινιδου(η οποια μολις πηρε την μεταγραφη εξαφανιστηκε απο την εθνικη),λαμπρινιδου κλπ...πηραν ολες χαμπαρι το ποσο καφενειο ειναι η εθνικη και οπως αποχωρησε ο μουσατος που ξαφνικα ανακαλυψε αφου περασαν τρια χρονια την παθογενεια της, την φορτωσαν στο πιτσιρικα φλωρο για την συνεχιση του μεγαλειου της...βρε κυρυζια δεω ο μουσατος καλουσε στη εθνικη την παντελως αγνωστη και χωρις να εχει παιξει ποτε α1 γενιτσαριδη και την ειχε βασικη...

  • Comment Link ethnik Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 20:31 posted by ethnik

    Στην Βουλγαρια σε αναλογη περιπτωση απειλησαν να παρουν το δελτιο απο την ραμπατζιεβα και να μην ξααναδει μπαλα ουτε στον υπνο της... σκληρη ποινη αλλα σιγουραοι δικες μας πρεπει να μην παιξουν για καποιες αγωνιστικες

  • Comment Link nikP Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 13:39 posted by nikP

    .. σκύλευσαν -λέει ο κος Περικλής Μπακοδήμος- στο πτώμα της Εθνικής.

    Δεν μας λέει όμως ποιοί έκαναν την εθνική πτώμα.

    Το επόμενο μεγαλοφυές σχέδιο του κου Μπακοδήμου είναι -μια και δεν μπορεί να τους αλυσοδέσει όπως έκαναν με τους κωπηλάτες στις γαλέρες- να ρίχνει ποινές όταν κάποιος αθλητής δεν παίζει καλά με την εθνική.. Κατα την κρίση του.. Φαντασματικό!

    Τελικά όλα εξηγούνται. Με τέτοιους παράγοντες δεν απορώ που το βόλλεϊ πέφτει και πέφτει και πέφτει..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ