1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2014 21:54

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της ΑΕ Κομοτηνής (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/MEN/KOMOTHNH-AE/2013-14/etisia-giorti folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/KOMOTHNH-AE/2013-14/etisia-giorti/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο ετήσιος χορός της ΑΕ Κομοτηνής. Το παρόν έδωσαν προπονητές, αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του συλλόγου αλλά και των ακαδημιών, δείχνοντας να απολαμβάνουν τις στιγμές και να ξεφεύγουν έστω για λίγο από το πιεσμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας και των προπονήσεων.

Φυσικά δίπλα τους ήταν και σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας, όπως βρίσκεται σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου αλλά κυρίως υγεία!

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής κ. Εμμανουηλίδης, ο οποίος στάθηκε στην ανοδική πορεία του συλλόγου, αγωνιστικά και επικοινωνιακά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί να πετύχουν τον στόχο της ανόδου τα τμήματα βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Από μία τέτοια βραδιά δεν μπορούσαν να λείπουν οι βραβεύσεις, καθώς τιμήθηκε για την προσφορά του στο αθλητικό χώρο της Κομοτηνής ο κορυφαίος κομοτηναίος αθλητικογράφος Γιώργος Μαυρίδης ενώ παράλληλα τιμήθηκε και ο έφορος του τμήματος βόλεϊ Ηλίας Καραμανλής για την πολύ σημαντική του συνεισφορά στον σύλλογο.

Στη συνέχεια, τα λόγια ήταν περιττά και τη θέση αυτών πήραν οι χοροί! Έτσι λοιπόν υπό τους ήχους του Dj, οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν με την ψυχή τους και απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και κλήρωση μετά από λαχειοφόρο αγορά, με το μεγάλο δώρο να είναι μία τηλεόραση LCD.

Πηγή: thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ