1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-08-2013 18:01

Η παρέμβαση Ρουμελιώτη δεν έσβησε τη φωτιά

Ο «πόλεμος» ΕΑΠ-ΕΣΠΕΠ συνεχίζεται παρά την παρέμβαση, του Νίκου Ρουμελιώτη για να βρεθεί λύση. Ο παράγοντας και παίκτης της Παναχαϊκής ενήργησε ως διαμεσολαβητής, αλλά η προσπάθειά του δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες με πρωτοβουλία του Νίκου Ρουμελιώτη κανονίστηκε ραντεβού μεταξύ του προέδρου της ΕΑΠ Λεωνίδα Γεράνιου και του γενικού γραμματέα της ΕΣΠΕΠ Νίκου Μακρή. Στην συνάντηση, που διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες, οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν σημεία επαφής.

Την περασμένη Πέμπτη είχαμε δύο νέα επεισόδια στο σίριαλ. Το πρωί η ΕΣΠΕΠ γνωστοποίησε επίσημα στην ΕΑΠ ποινή αφαίρεσης 30 βαθμών, που σημαίνει υποβιβασμό από την Α' στην Β' και τελευταία Κατηγορία του Περιφερειακού πρωταθλήματος Πελοποννήσου, για πλαστοπροσωπία σε τρία παιχνίδια της ανδρικής της ομάδας.

Το απόγευμα γνωστοποιήθηκε η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, με την οποία η ΕΑΠ δικαιωνόταν στην υπόθεση της τιμωρίας της από την ΕΣΠΕΠ για πλαστοπροσωπία σε παιχνίδι παιδικού πρωταθλήματος. Η ΕΑΠ βγήκε αλώβητη, η τιμωρία δεν ισχύει και λογικά το ίδιο θα συμβεί και με την νέα τιμωρία της ανδρικής της ομάδας.

Η ΕΑΠ θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και το ΑΣΕΑΔ αφού υπάρχει το δεδικασμένο, θα την δικαιώσει και θα σβήσει την ποινή. Ομως το ΑΣΕΑΔ δεν μπορεί να βάλει τέλος σε αυτή την στείρα αντιπαράθεση, που δεν οδηγεί πουθενά και κάνει κακό στο άθλημα του βόλεϊ.

Πηγή: pelop.gr

2 σχόλια

  • Comment Link ΠέτροςΠαύλος Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 09:31 posted by ΠέτροςΠαύλος

    Ο συντάκτης του άρθρου μάλλον δεν ξέρει όλη την αλήθεια για τη διαμεσολάβηση Ρουμελιώτη και πως ξεκίνησε ΄Οταν η Παναχαϊκή πήγε στην εαπ για να συζητήσουν την παραχώρηση του γηπέδου της για τις ανάγκες του πρωταθλήματος της Α1 οι παράγοντες της εαπ έκαναν τον εξής εκβιασμό. Ζήτησαν με θράσος από τους εκπροσώπους της πγε να "πείσουν" τον Μακρή να σταματήσει την πειθαρχική της ΕΣΠΕΠ πριν επιβληθούν οι ποινές για τις πλαστοπροσωπίες της εαπ. Αντάλλαγμα για αυτή τη "μικρή παρεμβασούλα" θα ήταν η παραχώρηση του γηπέδου της εαπ στην πγε. Τόσο απλά και όμορφα....

  • Comment Link ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 04:17 posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

    Μήπως πίσω από το κυνηγητό της ΕΑΠ από την ΕΣΠΕ, βρίσκεται και η Παναχαΐκή στο Βόλεϊ με την οικογένεια Ρουμελιώτη;
    Μήπως μετά την επιστροφή τους στην Πάτρα πίστευαν ότι θα είχαν την πρωτοκαθεδρία στο άθλημα και η αναγέννηση της ΕΑΠ από δικά της παιδιά τους χαλάει το σχεδιασμό;
    Τέλος για την παρέμβαση του Ρουμελιώτη όπως αναφέρει το άρθρο οφείλει η ΕΑΠ να δώσει άμεση απάντηση.
    Ήταν συνάντηση για τη διαμάχη ή για το γήπεδο της ΕΑΠ που επιθυμεί να δηλώσει σαν έδρα και η Παναχαΐκή;
    Γνώριζε ότι θα ήταν παρόν ο κ. Μακρής ή προσήλθε, όπως είναι γνωστό ότι κάνει πάντα, σαν ΠΑΤΡΩΝΑΣ τη κάθε ομάδας Βόλεϊ στην περιοχή που βρίσκεται στο προσκήνιο για να αντλεί πιθανόν, έκτος της Δημοσιότητα και κάτι άλλο;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ