1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2013 21:37

Πρωταθλήτρια η ΕΑΠ στους Παμπαίδες της ΕΣΠΕΠ

Με εξαίρεση το 2ο σετ, η ομάδα βόλεϊ παμπαίδων της ΕΑΠ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 3-0 (25-17, 28-26, 25-12) τον διοργανωτή Παμβοχαικό, στον τελικό του πρωταθλήματος Πελοποννήσου που ολοκληρώθηκε προχθές στο Βραχάτι και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Πελοποννήσου.
Η ομάδα του Αντώνη Γεράνιου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πελοποννήσου δείχνοντας πως υπάρχουν ταλέντα στα τμήματα υποδομής της ΕΑΠ. 
 
Γεράνιος: «Βάσεις για νέο ξεκίνημα»
 
Ο τεχνικός της ΕΑΠ, Αντώνης Γεράνιος, δήλωσε: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή πλην των αθλητών μου και των οικογενειών τους για την προσπάθεια αυτή, στον συνεργάτη μου Μανώλη Συνοδινό αλλά και στην διοίκηση της ΕΑΠ για την προσπάθεια. Η πρωτιά αυτή μαζί με την κλήση 4 παιδιών στις προπονήσεις της προ-εθνικής παίδων δείχνουν ότι υπάρχει υλικό και βάσεις για να κάνει η ΕΑΠ ένα νέο ξεκίνημα».
 
ΕΑΠ (Γεράνιος): Τσαρκατόγλου, Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος, Λάτσης, Κανελλόπουλος, Κάβουρας / Καραγιώργος, Βασιλόγιαννης, Φερτάκης, Πρόδρομος. 
 
Στην 4η θέση ο Θησέας
 
Η ετερη ομάδα της Πάτρας, ο Θησέας Πατρών έχασε με 3-1 από το Σπαρτιάτκο και κατέλαβε την 4η θέση στην Πελοπόννησο. 
 
ΘΗΣΕΑΣ Π. (Νικολακόπουλος): Βασιλόπουλος, Λινάρδος, Ιωάννου, Καμπύλης, Κωνσταντόπουλος, Π. Τσεκίνης, Χ. Τσεκίνης, Γεωργιόπουλος, Τσιμπούκης, Σωτηρόπουλος.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 14:13 posted by ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

    Εάν κάποιοι δεν είχαν εμπάθεια στην ΕΑΠ από την ΕΣΠΕΠ, θα εκπροσωπούσε την Πελοπόννησο στο Πανελλήνιο των Εφήβων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ