1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2013 23:29

H φιέστα ανόδου για τα Λύκαια Μεγαλόπολης (video)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/LYKAIA/2012-13 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/LYKAIA/2012-13/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο ΓΣΜ Λύκαια Μεγαλόπολης γιόρτασε με κάθε μεγαλοπρέπεια την άνοδο του στο Περιφερειακό πρωτάθλημα γυναικών Πελοποννήσου. Στον αγώνα φιέστα που έγινε την Κυριακή στη Μεγαλόπολη τα Λύκαια έδωσαν φιλικό αγώνα με την ομάδα του Πανιωνίου η οποία και επικράτησε 3-1 σετ. Μάλιστα τα σετ παίχτηκαν στους 21 πόντους. Δείτε ρεπορτάζ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από το φιλικό με δηλώσεις του προέδρου Γιάννη Χλοιού και του προπονητή Σάκη Δάρα.

Πηγή: arcadiaportal.gr    &   kafeneio.megalopolis.gr/blog

 

Media










1 σχόλιο

  • Comment Link Βολλευlover Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 12:30 posted by Βολλευlover

    μεγαλη μεταγραφη η εβελινα μπεσση..Μιλαμε για μια συγχρονη παικτρια βολλευ που μπορει να ανταπεξελθει τοσο στη θεση της πασαδορου οσο και σε αυτη της διαγωνιου..Οσοι ασχολουνται με το μεσσηνιακο αθλητισμο τη ξερουν και τη θαυμαζουν απο τις μικροτερες ηλικιες..Πραγματικα πολυ καλη προσθηκη,πλεον η ανοδος ειναι εφικτη!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ