1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-10-2017 12:07

Νίκη της Παναχαϊκής κόντρα στον Ακρίτα

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι έδωσε η ομάδα γυναικών του Ακρίτα καθώς αντιμετώπισε την ΠαναχαΪκη Γ.Ε. Πραγματοποιήθηκε ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι, αν οι ομάδες διανύουν περίοδο προετοιμασίας, με γεμάτα σετ που κρίθηκε στο tie break με νικήτριες τις πατρινές.
 Όσον αφορά την ομάδα του Ακρίτα παρουσίασε σαφώς καλύτερη εικόνα, σε σχέση με το πρώτο φιλικό, καθώς παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε όλους τους τομείς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την ίδια ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής στις 5 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα.

Τα σετ: 2-3 (26-24, 25-27, 25-23, 22-25, 12-15)

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Μπεσή, Μάτα, Ορφανέα, Μαθιουδάκη, Κουκούτση, Βαμβακούση, Καπλάνη (λ), Μπότη Κ., Μπότη Θ., Μπουζέα, Πανταζοπούλου, Τσώνη, Σουγλέρη, Κατσόγιαννη
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. (Κοκόλας Κυριάκος): Λαγάκη, Αλατζά, Κατσίρη, Βαγγενά, Σπηλιωτοπούλου, Ευαγγελάτου, Γεωργίου, Παγωμένου, Μουζακιάρη, Μπρούμα, Ζωγοπούλου, Παισίου

Επίσης στη διάθεση του φίλαθλου κοινού του βόλεϊ και όχι μόνο βρίσκονται για μία ακόμη χρονιά οι κάρτες διαρκείας της ομάδας γυναικών. Πέρσι η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθεύονται στις ώρες της ακαδημίας κάθε Σάββατο και Κυριακή 13:00 -14:15 αλλά και στους εντός έδρας αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της σελίδας στο facebook Akritas A.O. Kalamatas.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ